Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Kallma cigaren 24-06-2013 301 herë 73 herë 2.58 MB 02:49 128 kbps
Çke moj Fiti që po qan 24-06-2013 350 herë 100 herë 3.26 MB 03:34 128 kbps
Nusja e tij 21-04-2013 344 herë 63 herë 3.42 MB 03:44 128 kbps
Tani krejt u pa 21-04-2013 409 herë 80 herë 3.63 MB 03:58 128 kbps
O llokum 20-04-2013 281 herë 102 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps
Me sabah 11-04-2013 367 herë 152 herë 3.75 MB 04:06 128 kbps
Dritëro Shaqiri - Rrak tak 08-08-2012 396 herë 167 herë 3.11 MB 03:24 128 kbps
As për të mirë as për të keq 08-08-2012 386 herë 166 herë 3.98 MB 04:21 128 kbps
Valla moj Pejane - Live 31-07-2012 360 herë 88 herë 3.85 MB 02:48 192 kbps
Tekilla party - Live 31-07-2012 243 herë 58 herë 2.55 MB 01:51 192 kbps
Se nuk të besoj - Live 31-07-2012 263 herë 50 herë 2.76 MB 02:01 192 kbps
Për ty - Live 31-07-2012 295 herë 75 herë 5.67 MB 04:08 192 kbps
Kjo bukë e gurbetit - Live 31-07-2012 311 herë 64 herë 6.37 MB 04:38 192 kbps
Kalle qitja timin - Live 31-07-2012 269 herë 55 herë 4.08 MB 02:58 192 kbps
Juve zoti ju bekoft - Live 31-07-2012 223 herë 60 herë 3.36 MB 02:27 192 kbps
Oj Lulije - Potpuri 31-07-2012 279 herë 65 herë 3.64 MB 03:58 128 kbps
Juve Zoti ju bekoft 31-07-2012 220 herë 31 herë 2.18 MB 02:23 128 kbps
Anonim 30-07-2012 235 herë 76 herë 3.09 MB 03:22 128 kbps
Emrin tem mos e përmend 30-07-2012 250 herë 84 herë 3.74 MB 04:05 128 kbps
U ndamë në ërrësirë 30-07-2012 345 herë 140 herë 14.18 MB 06:12 320 kbps
Sa më ka marr malli met pa 30-07-2012 325 herë 75 herë 6.96 MB 03:02 320 kbps
Hajde me mu 30-07-2012 208 herë 47 herë 6.42 MB 02:48 320 kbps
Po thot vllau i jon, jam i ri 30-07-2012 231 herë 48 herë 7.22 MB 03:09 320 kbps
Vllau jon i ëmbël 30-07-2012 204 herë 40 herë 3.67 MB 01:36 320 kbps
Selina 30-07-2012 211 herë 44 herë 9.05 MB 03:57 320 kbps
Na vjen dita edhe neve 30-07-2012 192 herë 59 herë 6.52 MB 02:51 320 kbps
Thuj po ose jo 30-07-2012 185 herë 36 herë 6.44 MB 02:49 320 kbps
Hajde moj dashnie 30-07-2012 202 herë 46 herë 5.43 MB 02:22 320 kbps
Afrimi - Hajde me u knaq 30-07-2012 237 herë 39 herë 3.43 MB 03:45 128 kbps
Zanfina dhe Visari - Rinora 4 30-07-2012 240 herë 34 herë 3.80 MB 04:09 128 kbps
Dritëro - Rrak tak 30-07-2012 214 herë 28 herë 4.63 MB 03:22 192 kbps
Shkupjane 30-07-2012 291 herë 53 herë 2.64 MB 02:53 128 kbps
Nga jugu në veri 06-07-2011 729 herë 372 herë 3.18 MB 03:29 128 kbps
Valsi i tradhtisë 06-07-2011 658 herë 404 herë 3.35 MB 03:40 128 kbps
Lotët e mallit 06-07-2011 693 herë 366 herë 4.14 MB 04:32 128 kbps
Më fal 06-07-2011 665 herë 357 herë 2.81 MB 03:04 128 kbps
Dy miq 06-07-2011 591 herë 240 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps
Më ngadal o xhan 06-07-2011 539 herë 236 herë 3.58 MB 03:54 128 kbps
Parajsën mos e kërko 06-07-2011 539 herë 258 herë 4.34 MB 04:44 128 kbps
Ik nga diaspora 07-02-2011 987 herë 762 herë 3.43 MB 03:45 128 kbps
Sead Muqa - Besnik Qaka - Tre pejont 08-07-2010 906 herë 393 herë 3.86 MB 02:47 194 kbps
Fatjeta - Lotët e mallit 30-06-2010 861 herë 644 herë 4.12 MB 04:30 128 kbps
Zet e katër pashallarë 02-05-2010 990 herë 659 herë 3.33 MB 03:39 128 kbps
Vijnë vaporat 02-05-2010 965 herë 727 herë 4.04 MB 04:25 128 kbps
Vaj si qenka ba dynjaja 02-05-2010 915 herë 530 herë 6.56 MB 07:10 128 kbps
S`paske pas një pikë mëshirë 02-05-2010 1111 herë 678 herë 6.33 MB 06:55 128 kbps
Sa pas dorës më ke lanë 02-05-2010 876 herë 454 herë 3.74 MB 04:05 128 kbps
Pleqëria 02-05-2010 948 herë 464 herë 4.55 MB 04:58 128 kbps
Or djalë i Gemit 02-05-2010 838 herë 357 herë 2.73 MB 02:59 128 kbps
Moj Selvie 02-05-2010 895 herë 474 herë 2.07 MB 02:15 128 kbps
Matan lumit, matan bregut 02-05-2010 950 herë 437 herë 6.18 MB 06:45 128 kbps
Ka mot e disa muaj 02-05-2010 832 herë 405 herë 3.24 MB 03:32 128 kbps
Bubullim te shkëmbi i Kavajës 02-05-2010 817 herë 466 herë 3.05 MB 03:20 128 kbps
Bregut vis po më shkon 02-05-2010 768 herë 302 herë 2.54 MB 02:46 128 kbps
Më ngadal 20-04-2010 759 herë 307 herë 3.48 MB 03:48 128 kbps
Nje mbi nje akrepat 21-05-2008 781 herë 7687 herë 5.80 MB 04:13 192 kbps
Machiato Band - Nga jugu ne veri 29-03-2008 678 herë 8464 herë 3.15 MB 03:26 128 kbps
Me 7 dry 26-10-2007 668 herë 1418 herë 3.02 MB 03:18 128 kbps
Na po knojna 2007 27-06-2007 722 herë 2655 herë 3.25 MB 04:03 112 kbps
Duro zemër 21-02-2007 1241 herë 2372 herë 4.19 MB 04:34 128 kbps
Dani - Live 9 31-01-2007 1086 herë 3147 herë 4.64 MB 05:04 128 kbps
Dani - Live 8 31-01-2007 914 herë 2254 herë 5.81 MB 06:21 128 kbps
Dani - Live 7 31-01-2007 825 herë 1677 herë 4.57 MB panjohur 128 kbps
Dani - Live 6 31-01-2007 812 herë 1551 herë 3.93 MB 04:18 128 kbps
Dani - Live 5 31-01-2007 800 herë 1828 herë 3.55 MB 03:53 128 kbps
Dani - Live 4 31-01-2007 914 herë 1976 herë 15.67 MB 17:07 128 kbps
Dani - Live 3 31-01-2007 802 herë 1973 herë 8.39 MB 09:10 128 kbps
Dani - Live 2 31-01-2007 826 herë 1975 herë 4.13 MB 04:31 128 kbps
Dani - Live 1 31-01-2007 1043 herë 3567 herë 20.80 MB 22:43 128 kbps
Afrimi - Po vjen nusja Mashallah 20-01-2007 767 herë 2559 herë 3.95 MB 04:19 128 kbps
Afrimi - Udha e mbare moj bija jone 20-01-2007 704 herë 1753 herë 3.04 MB 03:19 128 kbps
Afrimi - Me Qikat e Sodit ne Hall kam Ra 20-01-2007 608 herë 1894 herë 3.06 MB 03:20 128 kbps
Afrimi - Me Dashni loj Mos Ban 20-01-2007 627 herë 2151 herë 2.88 MB 03:09 128 kbps
Afrimi - Lumi une Paskam Nafak 20-01-2007 628 herë 1792 herë 2.99 MB 03:16 128 kbps
Afrimi - Hajde me tupana e qiftelia 20-01-2007 657 herë 3186 herë 3.31 MB 03:37 128 kbps
Afrimi - Mbushni Gotat 20-01-2007 622 herë 1391 herë 2.58 MB 02:49 128 kbps
Afrimi - Dasma e madhe na ka fillu 20-01-2007 688 herë 1625 herë 3.06 MB 03:20 128 kbps
Afrimi - Po vijne qikat tuj fluturu 20-01-2007 590 herë 1054 herë 3.34 MB 03:39 128 kbps
Afrimi - Hajde hajde me u knaq 20-01-2007 617 herë 1399 herë 3.44 MB 03:45 128 kbps
Afrim Muçiqi - Potpuri 21-12-2006 751 herë 2163 herë 2.99 MB 03:16 128 kbps
Ata sytë e tu 02-08-2006 884 herë 5403 herë 4.10 MB 04:29 128 kbps
Krejt mi ke përzi 02-08-2006 797 herë 3655 herë 4.04 MB 04:25 128 kbps
Oh sa kam duru 02-08-2006 779 herë 2844 herë 3.26 MB 03:33 128 kbps
Oh ti kur nëvalle ti më del 02-08-2006 679 herë 2203 herë 3.77 MB 04:07 128 kbps
Sikur vjed edhe sivjet 02-08-2006 714 herë 2436 herë 4.33 MB 04:44 128 kbps
Ti ende je e bukur 02-08-2006 749 herë 2208 herë 2.87 MB 03:08 128 kbps
Veq ajo femër 02-08-2006 780 herë 2981 herë 3.12 MB 03:24 128 kbps
Ma më e mira 20-07-2006 688 herë 2559 herë 2.87 MB 03:08 128 kbps
Sa mirë po luan (Live) 13-07-2006 635 herë 1104 herë 2.90 MB 04:14 96 kbps
Prej shtëpisë (Live) 13-07-2006 674 herë 1072 herë 1.50 MB 02:11 96 kbps
Oj lulije plumbi i bardhë (Live) 13-07-2006 648 herë 1075 herë 2.82 MB 04:07 96 kbps
Ne mëngjes lava sytë e zi (Live) 13-07-2006 666 herë 1113 herë 1.48 MB 02:09 96 kbps
Nana, nana (Live) 13-07-2006 658 herë 1385 herë 2.31 MB 03:22 96 kbps
Kush t`ka rrejt (Live) 13-07-2006 647 herë 1777 herë 2.28 MB 03:19 96 kbps
Ku po knojna na (Live) 13-07-2006 619 herë 1016 herë 3.06 MB 04:27 96 kbps
Hajt moj mashalla (Live) 13-07-2006 614 herë 987 herë 1.40 MB 02:02 96 kbps
Edhe 1000 vjet (Live) 13-07-2006 677 herë 2326 herë 3.07 MB 04:28 96 kbps
Dashnorja ime (Live) 13-07-2006 710 herë 1571 herë 1.80 MB 02:37 96 kbps
Beqare (Live) 13-07-2006 660 herë 2005 herë 2.47 MB 03:36 96 kbps
Ku po knojna 11-07-2006 650 herë 2804 herë 4.11 MB 04:29 128 kbps
Qa na mbet nga dashuria 06-07-2006 726 herë 3936 herë 5.90 MB 04:18 192 kbps
Live Potpuri 5 04-07-2006 841 herë 1658 herë 3.90 MB 04:16 128 kbps
Live Potpuri 4 04-07-2006 838 herë 1426 herë 18.06 MB 19:44 128 kbps
Live Potpuri 3 04-07-2006 736 herë 1265 herë 4.63 MB 05:04 128 kbps
Live Potpuri 2 04-07-2006 743 herë 1276 herë 4.54 MB 04:57 128 kbps
Live Potpuri 1 04-07-2006 807 herë 1674 herë 5.78 MB 06:19 128 kbps
Live ne Ulqin 3 04-07-2006 817 herë 1708 herë 8.81 MB 09:37 128 kbps
Live ne Ulqin 2 04-07-2006 860 herë 2117 herë 8.40 MB 09:11 128 kbps
Live ne Ulqin 1 04-07-2006 1006 herë 2570 herë 15.66 MB 17:06 128 kbps
Tradhtare 2 04-07-2006 849 herë 2843 herë 5.25 MB 03:59 184 kbps
S`do ta fal kurr 03-07-2006 775 herë 3560 herë 3.92 MB 04:17 128 kbps
Moj Katile (live) 03-07-2006 729 herë 1887 herë 2.70 MB 03:56 96 kbps
Kthehu Shpirt 03-07-2006 879 herë 2598 herë 4.17 MB 04:34 128 kbps
Dashuri e pashpresë 03-07-2006 877 herë 2161 herë 4.15 MB 04:32 128 kbps
Vajza e Mahallës 03-07-2006 792 herë 1709 herë 3.81 MB 04:10 128 kbps
Tradhtare 03-07-2006 943 herë 3598 herë 4.67 MB 05:06 128 kbps
Shkova 03-07-2006 803 herë 1260 herë 3.16 MB 03:27 128 kbps
Raki e lotë 03-07-2006 979 herë 2999 herë 3.56 MB panjohur panjohur
Po gëzohet Peja 03-07-2006 877 herë 1292 herë 3.62 MB 03:57 128 kbps
Po du me vdek 03-07-2006 1723 herë 2822 herë 3.09 MB 03:23 128 kbps
Një unazë 03-07-2006 1382 herë 3285 herë 3.18 MB 03:28 128 kbps
Mi ke floket 03-07-2006 943 herë 1982 herë 3.99 MB 04:21 128 kbps
Magdalenë moj Magdalena 03-07-2006 1143 herë 4031 herë 4.78 MB 05:13 128 kbps
N`qaf më paq 03-07-2006 994 herë 2111 herë 3.38 MB 03:42 128 kbps
Lamtumirë 03-07-2006 1094 herë 2400 herë 3.71 MB 04:03 128 kbps
Ia di Zotit 03-07-2006 788 herë 1570 herë 3.81 MB 04:10 128 kbps
Gonxhe 03-07-2006 894 herë 1755 herë 3.25 MB 03:33 128 kbps
Ani, ani 03-07-2006 949 herë 4374 herë 6.07 MB 06:38 128 kbps
Çdo gjë kisha dhene 03-07-2006 1015 herë 2730 herë 3.05 MB 03:20 128 kbps

Ndodhitë e fundit

 • 60 dështime e skandale në 6 vjet qeverisje
  (Koha) Këtë të enjte, kryeministri ka mbushur plot gjashtë vjet, prej kur është vënë në krye të ekzekutivit. Kishte dhënë premtime të mëdha para se ta merrte pushtetin.Prej shtrirjes së sovranitetit shtetëror në gjithë territorin deri të shndërrimit të Kosovës në “Luginë Silikoni”. Kishte premtuar katër autostrada, flakjen e reduktimeve të energjisë, luftimin e krimit dhe korrupsionit, zhvillimin ekonomik dhe zbutjen e papunësisë, shëndetësi e arsim të nivelit evropian. Koha ia ka dëshmuar të kundërtën, shkruan Koha Ditore. Në këtë 6 vjetor të qeverisjes, kryeministri nuk ka përmendur jetesën në mjerim të kosovarëve, as ikjen masive ilegale për në Evropë, ...
 • Kosovës ende i duhet EULEX-i
  (RTK) Kryetar i Gjyqësorit të Kosovës, Enver Peci, ka thënë se prania e EULEX-it për disa çështje më sensitive siç janë rastet për krime lufte, është ndoshta e domosdoshme aktualisht në Kosovë. Ai ka thënë për RTK-në se ‘ombrella’ e EULEX-it duhet të vazhdojë edhe për një kohë, por me një bashkëpunim me gjyqtarët vendor, bashkërisht me institucionet e drejtësisë vendore. Ndërsa, sa i përket korrupsionit, Peci thotë se vendorët kanë disa raste më të lehta. ”Ne i kemi statistikat sa i përket lëndëve të korrupsionit, ne i kemi disa raste, nuk janë raste që qojnë peshë, kemi raste të shpërdorimit të detyrës zyrtare, marrja e ryshfetit, dhe ata të dyshuar, ata të akuzuar që përgjigjen për këto raste nuk janë të nivelit që qojnë peshë në publik. Rastet më të rënda i kanë marrë EULEX-i”, ka thënë Peci. ...
 • Siria, lufta e huaj
  (Zëri) Një enigmë e madhe i mbështjellë ata që janë nisur gjoja “rrugës së Allahut” në Siri. Kush janë dhe si po shkojnë në frontet e Sirisë, askush nuk e di. As sa mund të jetë numri i atyre që janë nisur “rrugës së Allahut”, askush s’mund ta dijë. Mund të jenë 150, siç supozohet, por mund të jenë edhe më shumë ose më pak. Sa janë e kush janë askush nuk e di saktësisht, sepse nuk ka ndonjë evidencë. Sidoqoftë, jo pak kosovarë kanë shkuar në Siri për të luftuar përkrah grupeve kryengritëse kundër regjimit të Presidentit, Bashar Al-Asad. Kjo dukuri në rritje kundërshtohet vazhdimisht si nga Bashkësia Islame ashtu edhe nga institucionet tjera, të cilat këtë e vlerësojnë jo vetëm të panevojshme, por edhe të ...
 • Në Siri vritet edhe një prishtinas
  (Express) Numri i kosovarëve të rënë në luftën e Sirisë po rritet. Në këtë luftë ka rëne edhe kosovari nga Prishtina, F.S. 40 vjeçar që banonte në rrugën”Rasim Kiqina” (Ish-Avalla Vjtër) në Prishtinë. Edhe familjarë të tijë kanë konfirmuar për Express se djali i tyre, F.S. është vrarë në luftën e Sirisë. “Nga dje e kemi hapur të pamën. E kemi marrë konfirmimin për vdekjen e tij edhe nga ushtria dhe shokët e tij", ka thënë ai. ...
 • Inaugurimi i komunave veriore shtyhet për në mbrëmje
  (REL) Qeveria e Kosovës ka njoftuar përmes një komunikate për shtyp se seancat inauguruese të komunave në pjesën veriore të Republikës së Kosovës, janë shtyrë për t’u mbajtur sot në orët e mbrëmjes, "pas pozicionit të qartë që ka mbajtur Bashkimi Evropian, se këto inaugurime dhe puna e tyre duhet të bëhet në pajtueshmëri të plotë me ligjet e Republikës së Kosovës". "Nëse ndonjë nga kryetarët e zgjedhur apo anëtarët e kuvendeve komunale veprojnë në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjet e Kosovës, atëherë Qeveria e Kosovës do të ndërmerr veprimet konkrete ligjore për ti shpallur ato jolegale", thuhet në një komunikatë të qeverisë së Kosovës. ...
 • Jakup Krasniqi: Për shkak të paperspektivës qytetarët e Kosovës po shkojnë në luftën e Sirisë
  (Express-) Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi ka dalë kundër shkuarjes së shqiptatarëve të Kosovës në Siri. Ai ka thënë se është obligim i Bashkësisë Islame që t’ua sqarojë qytetarëve për të vërtetën e luftës në Siri. “Mekanizmat e shtetit dhe Bashkësia Islame, janë të obligueshëm që ti njoftojnë qytetarët e vet për të vërtetën e asaj lufte, përkatësisht ti edukojnë besimtarët e vet me vlerat e fesë islame. Ata nuk mund të hiqen sikur nuk po ndodhe asgjë rreth tyre”, ka shkruar Krasniqi në Facebook. ...
 • Pantiq, po nervozon jo vetëm shqiptarët por edhe vet serbët
  (Zëri) Qëndrimi radikal i Kërstimir Pantiqit kryetarit të komunës së Mitrovicës veriore, po nervozon jo vetëm shqiptarët por edhe vet serbët në atë pjesë të Kosovës. Nesër në Zëri mund të lexoni se cilët janë këshilltarët serb që nuk do marrin pjesë në ceremoninë inauguruese të betimit të Pantiqit, të premten me 10 janar. E përveç serbëve janë edhe 5 shqiptarët këshilltarë komunal që janë diskutabile nëse do marrin pjesë në këtë ceremoni. ...
 • Selimi: Radikalizmi fetar rreziku më i madh i interesave nacional
  (Zëri) Zëvendës Ministri Petrit Selimi është emëruar ne resorin e punëve të jashtme të Qeverisë Thaçi 2 në qershor të 2011. Ai është ndër prurjet e reja në PDK para zgjedhjeve të 2010 kur Partisë Demokratike iu bashkëngjitën disa gazetarë dhe ekspertë tjerë si Berat Buzhala, Ilir Mirena, Gëzim Kasapolli, etj. Për dallim të kolegëve të tij që më vonë u tërhoqën nga partia, Selimi pati më shumë sukses në fushën e specializuar të cilën përzgjodhi ta udhëheq. ...
 • A duhet ta marrim seriozisht më Rexhep Qosjen?
  (REL) A nuk është pak e çuditshme që të shpallësh armiq dhe tradhtarë Ibrahim Rugovën, Sali Berishën, Ismail Kadarenë, Rexhep Ismailin, Shkëlzen Maliqin e t'i thurësh elozhe Shefqet Krasniqit? Nuk janë të largëta kohët, kur rapsodët i kishin kushtuar këngë mjekrës së tij të bardhë e ndokush tjetër ia kishte dhënë edhe epitetin e babait të kombit. Të mos flasim për Fakultetin e Filologjisë ku disa nga dishepujt e tij e kanë parë si një Zeus. ...
 • Siria s’është lufta jonë
  (Lajmi.net) Bashkësia Islame e Kosovës u ka bërë thirrje në mënyrë direkte të gjithë kosovarëve të cilët po marrin pjesë në konfliktin e Sirisë, që të kthehen sa më shpejt në vendlindje. Kryeimami i Kosovës, Sabri Bajgora, ka thënë për Emisionin “Info Magazinë” të Klan Kosovës se konflikti në Siri ka devijuar nga një luftë për çlirim nga diktatura e Kryetarit aktual Bashar al-Assad. Sipas tij, kjo luftë më nuk mund të quhet “Xhihad”, pasi që grupe të ndryshme po luftojnë për “supremacion politik”. ...
 • Kutërbojnë sheshet e kryeqytetit
  (REL) Në sheshet e kryeqytetit kutërbon erë ujërash të zeza, pavarësisht rregullimeve që janë realizuar. Sheshi qendror në Prishtinë është i rrethuar me “luks”; hotele me pesë yje, kafiteri të shtrenjta, institucione bankare, ndërtesa të bukura shumëngjyrëshe, por shëtitja apo kalimi nëpër atë që njihet si bulevardi “Nëna Terezë”, bëhet me hundë të mbyllura për shkak të kutërbimit. Qytetarët që kalojnë nëpër këtë shesh, shprehin shqetësimin e tyre. Tafil Karaçica, jeton pikërisht në sheshin “Nëna Terezë”, ndërkaq punon në Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës. ...
 • Trajkoviq: Marrëveshja e Brukselit, enigmë e madhe
  (Koha) Beogradi duhet t’iu sqarojë serbëve në Kosovë se si do të jetë Asociacioni i Komunave serbe i përbërë nga të gjitha komunat serbe nëse komunat në jug kanë pranuar të integrohen në sistemin e Kosovës. Nga ana tjetër, komunat në veri janë për neutralitet statusi, ka thënë deputetja e Listës Unike serbe në Kuvendin e Kosovës, Rada Trajkoviq, raporton B92. “Si do të funksionojë Asociacioni? Si do të koordinohen serbët e Kosovës me pozicione të ndryshme ndaj statusit brenda vetë Kosovës?”, ka pyetur Trajkoviq, transmeton Koha.net. ...
 • Fatura të majme të energjisë elektrike
  (REL) Ankesat e qytetarëve lidhur me faturat e energjisë elektrike janë të shumta. Sipas tyre, faturat e muajit dhjetor kanë ardhur dyfish më të shtrenjta se sa muajt paraprak. Këtë e thotë Tahir Tahiri, pensionist, i cili thotë se jeton me gjashtë anëtarë tjerë të familjes, që të gjithë të papunë. "Muajin e kaluar fatura e rrymës më ka ardhur 40 euro, tash 88 euro. Unë jam nga Prishtina, lagjja e Vranjevcit. Pensionist jam, vetë i gjashti anëtar, me pension duhet ta paguaj rrymën, të ardhura tjera nuk kemi", thotë Tahiri. ...
 • Uka s’ka pretendime për kreun e LDK-së
  (Epoka e Re) Dardan Gashi, një nga themeluesit e “Listës Dr. Ibrahim Rugova”, ka thënë se kjo listë do të rikthehet në shtëpinë e vet, LDK-në. Ai ka thënë se Bujar Bukoshi dhe Ukë Rugova duhet të kenë rol udhëheqës, vendimmarrës në LDK. Gashi nuk ka dashur të tregojë nëse është fjala që njëri prej tyre ta zë postin e nënkryetarit. “Z. Bukoshi dhe z. Rugova duhet të jenë pjesë e vendimmarrjes në LDK për shumë arsye, veçanërisht se kanë dhënë kontribut të madh që nga themelimi i partisë”, ka thënë Gashi në intervistën për “Epokën e re”. ...
 • Marrëveshja e Brukselit e ndau Kosovën
  (Lajmi.net) Kryeministrave të Kosovës dhe Serbisë, Hashim Thaçi dhe Ivica Dacic, është si rezultat i rrethanave të krijuara, pasi që “të dy po përpiqen ta shtyjnë mbijetesën e qeverive të tyre”. “Por si çdo marrëveshje e deritanishme në Ballkanin Perëndimor, edhe kjo e Brukselit, është afatshkurtër dhe gjysmake”. “Plani i Ahtisaarit inkurajoi ndërtimin e Kosovës si shtet i qytetarëve, ndërsa marrëveshja e Brukselit e ndau Kosovën në pjesën serbe dhe shqiptare. Në përpjekje për të ndërtuar paqen, marrëveshja e ndau sovranitetin”, ka thënë Deda në një intervistë për gazetën beogradase Blic. ...
 • Mbi 1 milion e 600 mijë pasagjerë shfrytëzuan ANP-në
  (Epoka e Re) Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës (ANP) “Adem Jashari” ka mbyllur vitin 2013 me ngritje të numrit të udhëtarëve prej 6.6 % në gjithsejtë 1,628,678 udhëtarë të procesuar. ANP-ja në vitin 2013, sipas statistikave që ka mbledhur operatori Limak Kosovo International Airport (LKIA), ka procesuar 101,544 udhëtarë më shumë se gjatë vitit 2012. Sipas statistikave të mbledhura nga operatori i (LKIA) të raportuara në Autoritetin e Aviacionit Civil (AAC), është bërë me dije se muaji gusht ka pasur numrin më të lartë të udhëtarëve prej 221,196, i pasuar nga korriku me 198,443, ndërsa më i ulëti ishte dhjetori me 91,518 udhëtarë. ...
 • Gjendet 31 vjeçarja e zhdukur, tash po mbahet në paraburgim
  (Zëri) Vezire Gashi, nënë e katër fëmijëve e zhdukur tre muaj më parë është gjetur para dy ditëve, njofton Policia e Kosovës. “Me datën 7 janar 2014 autoritetet policore të Republikës së Shqipërisë kanë njoftuar Policinë e Kosovës se personi i zhdukur me të dhënat e kërkuara nga Policia e Kosovës është hasur në territorin e Republikës së Shqipërisë. Pas procedurave administrative të pranim-dorëzimit, në pikën kufitare me Shqipërinë, në Qafë-Prush, 31 vjeçarja është sjellë në stacionin policor të Skenderajt, ...
 • Imam Omer Bajrami: Myslimanëve u ndalohet të punojnë në Polici dhe Ushtri
  (Express) Imami Omer Bajrami ka “goditur” përsëri. Bajrami, që kohë më parë u bë i famshëm duke arsyetuar martesën me vajzën e axhës, tash është duke rritur famën e tij me komentime të tjera. Së fundi është duke u shpërndarë një video e tij, ku ai jep “feta” (përgjigje fetare) dhe ndalon punën e myslimanëve në Polici dhe Ushtri. Ai thotë se këto ndalesa vijnë nga Profeti Muhamed, i cili sipas imam Bajramit “Profeti Muhamed ka ndaluar punën në Polici dhe Ushtri në kohën kur udhëheqësit janë jo myslimanë”, thotë ai. ...
 • Mbledhja e qeverive, Harito: Rama-Thaçi, marrëveshje bashkëpunimi
  (NOA) Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike Milena Harito, informoi lidhur me mbledhjen e përbashkët të qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës. Ajo deklaroi se gjatë mbledhjes së përbashkët të qeverive, e cila do të mbahet më 11 janar në Prizren, do të nënshkruhen disa marrëveshje. “Do të nënshkruhen marrëveshje bashkëpunimi dhe partneriteti mes vendeve, marrëveshje për bashkëpunim në fushën e tregtisë, marrëveshje bashkëpunimi në fushën e transportit dhe infrastrukturës, si dhe intensifikim dhe thellim të bashkëpunimit në fushën e integrimit europian. Gjithashtu do të merret vendim për bashkëfinancim për pajisjet mjekësore të maternitetit të Preshevës si dhe për një fond zhvillimor për Luginën e Preshevës”, u shpreh Harito. ...
 • Rama: Irlanda, mbështetje e vendosur për statusin
  (Panorama) Kreu i qeverise, Edi Rama njofton se ka marre garanci nga Irlanda per mbeshtetje ndaj vendit tone ne marrjen e statusit te vendit kandidat ne BE. Sipas Rames, kjo i eshte konfirmuar gjate takimit me ministrin Irlandez për Çështjet Evropiane Pascal Donohoe. "Me Ministrin Irlandez për Çështjet Evropiane Pascal Donohoe që vlerëson lart përpjekjet e qeverisë së re dhe garanton se Irlanda do ta mbështesë fuqimisht Shqipërinë për statusin e merituar të vendit kandidat"- shkruan Rama ne profilin e tij ne Facebook. ...
 • Flet Admir Tafili: Pse i vrava dy vëllezërit Pjetrushi
  (BalkanWeb) Admir Tafili, i cili mbahet nën masa të larta sigurie në paraburgimin e Bradashe-shit, gjen mundësinë të telefonojë dhe të flasë. Thyen heshtjen, pas arratisjes spektakolare të 23 nëntorit 2013, nga burgu i sigurisë së lartë në Drenovë të Korçës. Heshtjen e theu nga tronditja e rëndë, kur mësoi se në Suedi, një prej pjesëtarëve të familjes së tij është tentuar të vritej. Në krye të herës, i thanë se ishte djali i tij, mandej mësoi të vërtetën, se shënjestër e atentatit kishte qenë nipi i tij 12-vjeçar. "Për plagosjen e nipit akuzoj direkt Prel Pjetrushin. E akuzoj se nuk kam hasmëri me askënd tjetër", thotë Admir Tafili. I dënuari me burgim të përjetshëm tregon se në 2010, kur u arratis nga burgu i Lezhës, kishte vendosur ta merrte gjakun e babait, duke vrarë Prel Pjetrushin. "Ditën që jam arratis, Prel Pjetrushi ishte duke lujt futboll në Shkodër. Është nis direkt për në Amerikë, kur mësoi se kisha mundur të ikja nga burgu", shprehet Tafili për "GSH". ...
 • Granit Xhaka: FSHF nuk tregoi interes për mua
  (BalkanWeb) Futbollisti i famshëm shqiptar Granit Xhaka, i cili luan për kombëtaren zvicerane dhe për Borusia Mynshegladbahut në Bundesligën gjermane, në një intervistë për mediat kosovare, shprehet se ai ka dashur t'i bashkohet ekipit tonë kombëtar, por FSHF-ja nuk e kishte pranuar atë. "Do të kisha shkuar me shumë dëshirë, sepse kur isha 16-17 vjeç, FSHF-në e ka kontaktuar babai im dhe i ka thënë: 'I kam dy djem', por ata kanë thënë: 'Jo, nuk kemi interes'", - është shprehur Xhaka. Pas refuzimit nga kombëtarja shqiptare, Graniti shprehet se kanë ardhur drejtuesit e skuadrës së Zvicrës, trajneri Otmar Hitcfeld, që i kanë kërkuar të jetë pjesë e ekipit zviceran. "Zviceranët më luteshin, duke qëndruar në shpinë time, dhe më thoshin: "Je i ftuar te Zvicra. Ndërkohë, këta të Shqipërisë as në telefon nuk më kanë kërkuar. Kjo për mua është marrëzi", - ka shpjeguar talenti zviceran Granit Xhaka. ...
 • Sjellja skandaloze e Rodmanit në Korenë e Veriut
  (REL) Ish-ylli i NBA, Dennis Rodman, ka skalitur veten e tij në vitet 1990 me flokë të ngjyrosura dhe sjellje bizare, por të padëmshme, shkruan Washington Post. Ca vjet më parë, avokatët e tij kanë sqaruar se Rodman nuk është në gjendje të paguajë 800,000 dollarë mbështetje për fëmijët, pasi është “shumë i sëmurë” nga alkooli. Tani, Rodman, shkruan Washington Post, është duke bërë përpjekje të rehabilitojë veten dhe llogarinë e tij bankare, duke shërbyer si një propagandist i njërit prej diktatorëve më të egër dhe më brutalë në botë – Kim Jong Unit të Koresë Veriore. ...
 • Ushqimet me vitaminë D, më të mirat për shtatëzanin tuaj
  (NOA) Shqetësimi kryesor i nënave gjatë muajve të shtatëzanisë, është se çfarë ushqimesh duhet të konsumojnë për të pasur një fëmijë të shëndetshëm. Në bazë të studimeve të bëra rezulton se, ushqimet e pasura me vitamina D janë ato të duhurat që fëmija të ketë zhvillim të mirë të muskujve. Sipas një studimi të bërë me mbi 678 fëmijë, i cili është botuar edhe në “Endokrine Research”, ka treguar se marrja e vitaminës D në nivel të lartë gjatë shtatëzanisë, është lidhur me forcën e muskujve kur fëmija arrin moshën 4 vjeçe. ...
 • I dashuri juaj nuk është romantik?
  (Telegrafi) Disa meshkuj për nga natyra janë romantikë, ndërsa disa të tjerëve sjelljet romantike u janë të panjohura. Femrat gjithmonë kanë qenë të prira të jenë romantike, gjë që më së shpeshti tregojnë kur janë të dashuruara më së shumti. Mbase nganjëherë keni ushqyer shpresa të mëdha, mirëpo me disa këshilla të mençura të dashurin mund ta nxisni të shfaqë ndonjë gjest romantik. ...
 • Studiuesit: Gjelbërimi rrit lumturinë
  (Zëri i Amerikës) Një studim i ri thekson se kontakti me natyrën është faktor për shëndetin mendor, një argument që është përqafuar prej kohësh nga aktivistët për mjedise të gjelbra dhe parqe në zonat urbane. Afro 80 për qind e popullsisë në vende me të ardhura të mesme dhe të larta jetojnë në zona urbane ku depresioni përbën një shqetësim të madh për shëndetin publik. Parqet, kopshet e gjelbëruara dhe mjediset e hapura natyrore shpesh mungojnë në qytete. Disa studime kanë ngritur idenë se ka lidhje mes hapësirave të gjelbëruara dhe lumturisë, por studiuesit nuk kishin zbuluar një lidhje shkak-pasojë. Mathew P. White dhe kolegët e tij në Universitetin e Exeterit vendosën të analizojnë lidhjen. ...
 • Numri i duhanpirësve në botë po i afrohet 1 miliardit
  (Albinfo.ch) Numri i përgjithshëm i duhanpirësve është në rritje dhe po i afrohet momentit historik të një miliard njerëzve, sipas të dhënave nga 187 vende të publikuara në magazinën profesionale “Journal of the American Medical Association” - JAMA. Në vitin 2012 ishin 967 milionë njerëz në mbarë botën që pinin duhan çdo ditë, ndërsa në vitin 1980 kanë qenë 72 milionë duhanpirës. Rritja e numrit të duhanpirësve është lidhur me rritjen e numrit të njerëzve në planet, thonë mjekët amerikanë. Numri i popullsisë së botës gjatë 50 vjetëve të fundit është dyfishuar në shtatë miliardë njerëz, prandaj ka shumë njerëz që pinë duhan. ...
Na ndiqni në Twitter
Na ndiqni në Facebook
Verzioni për Mobil
© 2004-2016 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio