Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Të kam shpirt 31-01-2013 355 herë 118 herë 4.07 MB 02:58 192 kbps
Pasunia 30-01-2013 230 herë 81 herë 6.50 MB 04:44 192 kbps
Këngë për nënat shqiptare 30-01-2013 157 herë 62 herë 4.74 MB 03:27 192 kbps
Valon Berisha - Potpuri 30-01-2013 173 herë 52 herë 10.53 MB 07:40 192 kbps
Eja eja ti 30-01-2013 224 herë 51 herë 3.48 MB 03:48 128 kbps
Lotin ma ke ndal 30-01-2013 201 herë 53 herë 3.02 MB 04:17 99 kbps
Lotin ma ke ndal 19-10-2012 276 herë 126 herë 5.85 MB 04:16 192 kbps
Valoni - E kam burrin n`Gjermani 09-10-2012 337 herë 197 herë 9.26 MB 06:44 192 kbps
Fadil Llugaxhiu - Kënga e Naim Berishës 09-10-2012 151 herë 74 herë 6.60 MB 04:48 192 kbps
Ma i miri ishe ti 09-10-2012 348 herë 115 herë 5.30 MB 03:52 192 kbps
Tan ditën në telefon 09-10-2012 299 herë 104 herë 5.27 MB 03:50 192 kbps
Rrugës isha tuj kalu 09-10-2012 1135 herë 223 herë 5.19 MB 03:47 192 kbps
Ose mu ose bjondinën 09-10-2012 287 herë 121 herë 5.06 MB 03:41 192 kbps
Lavdi qoft moj Perëndia 09-10-2012 190 herë 55 herë 9.23 MB 06:43 192 kbps
Nëse vdes 09-10-2012 231 herë 69 herë 5.12 MB 03:44 192 kbps
Bekim Kastrati - Moj e mira 02-10-2012 191 herë 81 herë 4.69 MB 03:25 192 kbps
Kqyrni nusen edhe dhandrin 31-07-2012 240 herë 107 herë 3.24 MB 03:32 128 kbps
Të dua moj zemër 31-07-2012 271 herë 98 herë 3.27 MB 03:34 128 kbps
Sa shum të kam dasht 31-07-2012 303 herë 66 herë 3.67 MB 04:00 128 kbps
Fatin tim vet e ke lyp 31-07-2012 262 herë 66 herë 3.43 MB 03:45 128 kbps
Zemër i ke ba do vjet 31-07-2012 228 herë 48 herë 2.84 MB 03:06 128 kbps
Pasunia shkon e vjen 31-07-2012 221 herë 78 herë 4.39 MB 04:48 128 kbps
Sa të kam për zemër 31-07-2012 189 herë 54 herë 2.62 MB 02:52 128 kbps
Sy jeshili 31-07-2012 341 herë 200 herë 3.27 MB 03:34 128 kbps
Eja, eja ti 31-07-2012 212 herë 64 herë 3.58 MB 03:55 128 kbps
Të kam shpirt të kam xhan 31-07-2012 227 herë 75 herë 3.07 MB 03:21 128 kbps
Sa e ëmbël dashuria 02-08-2011 826 herë 356 herë 3.56 MB 03:53 128 kbps
Para meje del me tjetër 02-08-2011 624 herë 255 herë 3.70 MB 04:03 128 kbps
Luj nuse 02-08-2011 548 herë 236 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps
Aman dashni 02-08-2011 469 herë 187 herë 3.19 MB 03:29 128 kbps
Hajde, hajde 02-08-2011 542 herë 167 herë 3.24 MB 03:32 128 kbps
Ah zemër, zemër 02-08-2011 603 herë 197 herë 2.98 MB 03:15 128 kbps
Sille, sille 02-08-2011 600 herë 175 herë 3.09 MB 03:23 128 kbps
A të kujtohem dashuri 02-08-2011 484 herë 192 herë 3.77 MB 04:07 128 kbps
Bekim Kastrati - Moj e mira 06-03-2011 858 herë 413 herë 3.18 MB panjohur panjohur
Ah tradhëti 21-07-2010 1179 herë 436 herë 3.33 MB 03:38 128 kbps
Pa ty 21-07-2010 895 herë 306 herë 2.76 MB 03:01 128 kbps
A m`ke dasht 21-07-2010 838 herë 340 herë 3.36 MB 03:40 128 kbps
Malli gurbetit 21-07-2010 818 herë 396 herë 3.03 MB 03:18 128 kbps
Eja këtu 21-07-2010 623 herë 198 herë 3.36 MB 03:40 128 kbps
Sonte 21-07-2010 638 herë 216 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Me fat o vëlla 21-07-2010 663 herë 308 herë 3.40 MB 03:43 128 kbps
Unë xheloze,ti tradhëtar 21-07-2010 748 herë 333 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Me fat kjo martesë 20-06-2010 1015 herë 451 herë 3.72 MB panjohur panjohur
Sheik 17-04-2010 984 herë 566 herë 3.59 MB 03:55 128 kbps
Dashuri në të zezë 17-04-2010 949 herë 442 herë 3.01 MB 03:17 128 kbps
Te Uroj 17-08-2008 899 herë 5660 herë 3.62 MB 03:57 128 kbps
S`mundem me t`pa 17-08-2008 735 herë 3869 herë 3.14 MB 03:26 128 kbps
Nuk te besoj 17-08-2008 652 herë 2257 herë 3.05 MB 03:20 128 kbps
Njemij here 17-08-2008 718 herë 2563 herë 3.02 MB 03:18 128 kbps
Nese Vdes 17-08-2008 727 herë 3341 herë 3.29 MB 03:36 128 kbps
Nata e fundit 17-08-2008 671 herë 2361 herë 3.14 MB 03:25 128 kbps
Mos u bo xheloz 17-08-2008 721 herë 2070 herë 3.14 MB 03:26 128 kbps
Lavdi Qofte 17-08-2008 543 herë 1357 herë 6.13 MB 06:42 128 kbps
Pavaresin kur ta festojm 08-07-2008 588 herë 2675 herë 1.69 MB 03:42 64 kbps
Une nKosov e ti ne gurbet 2007 21-07-2007 761 herë 7760 herë 3.26 MB panjohur panjohur
Une dhe ti 2007 21-07-2007 674 herë 4547 herë 3.34 MB panjohur panjohur
U nis dasma 2007 21-07-2007 753 herë 4683 herë 3.40 MB panjohur panjohur
U mashtrova 2007 21-07-2007 719 herë 5751 herë 3.75 MB panjohur panjohur
Ose mu ose bjondina 2007 21-07-2007 780 herë 6379 herë 3.30 MB panjohur panjohur
Mashalla, mashalla 2007 21-07-2007 705 herë 2461 herë 3.16 MB panjohur panjohur
Lotet e mi 2007 21-07-2007 777 herë 4027 herë 3.29 MB panjohur panjohur
Koft perhajr 2007 21-07-2007 679 herë 2480 herë 3.41 MB panjohur panjohur
Oj Anita 25-03-2007 893 herë 9741 herë 4.56 MB 04:59 128 kbps
Kenge Dasmash 20-01-2007 1075 herë 5040 herë 3.84 MB 04:12 128 kbps
Dashuria e Gabuar 20-01-2007 798 herë 4536 herë 3.28 MB 03:35 128 kbps
Heret del me mua 20-01-2007 679 herë 2501 herë 4.19 MB 04:35 128 kbps
E dua me don 20-01-2007 734 herë 2789 herë 4.06 MB 04:26 128 kbps
Ti ke mbetur ai i vjetri 20-01-2007 648 herë 2872 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Rruju Djalo 20-01-2007 620 herë 2565 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Pse ta fala 20-01-2007 1029 herë 6146 herë 3.66 MB panjohur 128 kbps
Ma i miri ishe ti 20-01-2007 746 herë 3440 herë 3.69 MB 04:02 128 kbps
Fol me mu 20-01-2007 814 herë 2531 herë 3.61 MB 03:57 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Oj qerpik 22-12-2006 584 herë 2269 herë 4.55 MB 04:58 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Flutoro moj Dallendyshe 22-12-2006 611 herë 4043 herë 3.17 MB 03:28 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Rrethem Rreth 22-12-2006 553 herë 1821 herë 3.49 MB 03:49 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Ta helmova Zemren 22-12-2006 545 herë 1654 herë 2.90 MB 03:10 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Te molla 22-12-2006 545 herë 1505 herë 4.38 MB 04:47 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Po vjen nusja Mashalla 22-12-2006 621 herë 2249 herë 5.06 MB 05:31 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Aman Aman 22-12-2006 569 herë 3177 herë 5.49 MB 05:59 128 kbps
Luje dorën 21-12-2006 602 herë 2202 herë 3.45 MB 03:46 128 kbps
Dj Caja - Luje doren - Remix 21-12-2006 577 herë 897 herë 3.32 MB 03:38 128 kbps
Vetëm më shikon 26-07-2006 679 herë 2652 herë 3.96 MB 04:20 128 kbps
Djalë si ti s`dua të takojë 26-07-2006 727 herë 8624 herë 3.03 MB 03:19 128 kbps
Të dua 26-07-2006 698 herë 3038 herë 3.41 MB 03:44 128 kbps
Për ty nuk jam gjallë 26-07-2006 834 herë 3522 herë 3.27 MB 03:34 128 kbps
Nuk më meritove 26-07-2006 900 herë 3152 herë 2.85 MB 03:07 128 kbps
Merre zemrën time 26-07-2006 861 herë 4522 herë 2.78 MB 03:02 128 kbps
Mos harro 26-07-2006 1064 herë 3751 herë 4.23 MB 04:37 128 kbps
Mos mendo me mu me lujt 26-07-2006 1146 herë 4066 herë 2.98 MB 03:15 128 kbps
Gënjeshtari 26-07-2006 829 herë 4122 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps

Ndodhitë e fundit

    Na ndiqni në Twitter
    Na ndiqni në Facebook
    Verzioni për Mobil
    © 2004-2016 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio