Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Valon Haliti - Këngë për komandant Shemsi Ahmetin 04-08-2012 264 herë 62 herë 3.32 MB 03:38 128 kbps
Hamz Llapqeva - Komandant Tamuli 03-08-2012 218 herë 78 herë 6.37 MB 04:38 192 kbps
Ylli Demaj - Moj Kosovë 01-08-2012 364 herë 109 herë 2.82 MB 03:05 128 kbps
Shaban Demaj - Rapsodve të Dukagjinit 01-08-2012 252 herë 94 herë 3.94 MB 04:18 128 kbps
Skender Vishaj dhe Sejdi Gërvalla 01-08-2012 156 herë 50 herë 3.77 MB 04:07 128 kbps
Bekim Vishaj - Lavdi dëshmorve 01-08-2012 150 herë 52 herë 3.31 MB 03:37 128 kbps
Ismet Demaj dhe Esat Gashi - Dert mbi dert 01-08-2012 156 herë 58 herë 3.76 MB 04:06 128 kbps
Januz Mushkolaj - Krajl Nikolla 01-08-2012 230 herë 95 herë 5.69 MB 06:13 128 kbps
Xhavit Nimanaj - Moj Shqipni 01-08-2012 243 herë 81 herë 3.81 MB 04:10 128 kbps
Vëllezërit Qetaj - Adrian Krasniqi 01-08-2012 226 herë 80 herë 2.32 MB 02:32 128 kbps
Liti Biti e Sabit Bilalli - Rruga e kombit 01-08-2012 192 herë 84 herë 2.94 MB 03:13 128 kbps
Bashkim Syla, Avni Gashi, Qazim Gjoci - Shkëlqen dielli 01-08-2012 176 herë 54 herë 3.12 MB 03:25 128 kbps
Jeton Zeka dhe Xhavit Hyk Osmani - Ran nMirdit 3 kapetana 01-08-2012 180 herë 64 herë 3.81 MB 04:10 128 kbps
Skender e Driton Sadikaj - Gëzuar Kosovë 01-08-2012 113 herë 35 herë 3.70 MB 04:02 128 kbps
Rifat Draga - Me i këndue trimave 01-08-2012 163 herë 63 herë 7.81 MB 08:32 128 kbps
Lek e Xhok Duhoni - Shaban Dema 01-08-2012 119 herë 35 herë 3.82 MB 04:10 128 kbps
Shpresa Veseli - Se ka dal mem prit shqiponja 01-08-2012 167 herë 56 herë 3.18 MB 03:29 128 kbps
Mustaf Rama - Hysen Smailit 01-08-2012 103 herë 44 herë 3.17 MB 03:28 128 kbps
Kastrati, Brati dhe Dita - Vijn vaporat 01-08-2012 166 herë 78 herë 3.89 MB 04:15 128 kbps
Skender Vishaj e Sejdi Gervalla - Moj Vranin 01-08-2012 138 herë 47 herë 3.27 MB 03:34 128 kbps
Januz Mushkolaj - Këngë për Rexhep Mazrekun 01-08-2012 131 herë 37 herë 3.79 MB 04:08 128 kbps
Ismet Demaj - Si bilbil 01-08-2012 99 herë 41 herë 3.77 MB 04:07 128 kbps
Vëllezërit Qetaj - Podi i gurrit 01-08-2012 161 herë 45 herë 7.03 MB 07:40 128 kbps
Xhavit Nimanaj - Thërret Prizreni mori Shkodër 01-08-2012 160 herë 92 herë 3.78 MB 04:08 128 kbps
Salim Arifi - Kosove me fat Pavaresia 08-07-2008 396 herë 713 herë 1.65 MB 03:36 64 kbps
Hymni i Kosovës 28-03-2008 422 herë 2164 herë 1.55 MB 02:15 96 kbps
Vagabondi feat Hysni Zela - Kosova e pavarur 28-03-2008 428 herë 1073 herë 3.78 MB 04:08 128 kbps
VA - Vendi Im 28-03-2008 330 herë 565 herë 2.19 MB 05:27 56 kbps
VA - Për pavarsi 28-03-2008 237 herë 481 herë 4.45 MB 03:14 192 kbps
VA - Kenge per pavaresine 28-03-2008 254 herë 529 herë 4.57 MB panjohur 160 kbps
SeLA aka BosZMaN - Urime Pavaresia 28-03-2008 220 herë 486 herë 4.20 MB 03:04 192 kbps
NiT BronX - Urime Pavarsia 28-03-2008 179 herë 343 herë 3.58 MB 02:36 192 kbps
DoNNy - Per Pavarsi 28-03-2008 171 herë 305 herë 4.50 MB 03:17 192 kbps
Zelfi Hasani - Rrofsh flamuri rroft Rufia 29-01-2007 347 herë 1530 herë 3.85 MB 04:13 128 kbps
Zefe Beka - Erdhë lirija 29-01-2007 393 herë 1450 herë 3.75 MB 04:06 128 kbps
Xhemail Durmishi - Kreshnikët e Drenicës 29-01-2007 305 herë 1222 herë 3.83 MB 04:11 128 kbps
Xhavit Gashi 29-01-2007 284 herë 874 herë 4.98 MB 05:27 128 kbps
Selim Barisha 29-01-2007 243 herë 665 herë 3.88 MB 04:14 128 kbps
Radio Kosova e lirë 29-01-2007 448 herë 1920 herë 4.65 MB 05:05 128 kbps
Pyeta Hallin 29-01-2007 263 herë 768 herë 4.28 MB 04:40 128 kbps
N`prag të djegun 29-01-2007 360 herë 1371 herë 2.49 MB 02:43 128 kbps
N`kam Preshevë 29-01-2007 337 herë 1330 herë 3.53 MB 03:51 128 kbps
Sine Lloshi - Ka ndegji ni katundë 28-01-2007 285 herë 765 herë 3.07 MB 03:21 128 kbps
Sevdi Malesia dhe Qamil Berisha - Marsi 2001 28-01-2007 282 herë 1170 herë 5.24 MB 05:44 128 kbps
Sevdi Malesia dhe Qamil Berisha - Do tabore shkijesh 28-01-2007 307 herë 1067 herë 3.52 MB 03:51 128 kbps
Sali Mani - Mbi Kosovë 28-01-2007 468 herë 1784 herë 5.22 MB 05:42 128 kbps
Sadete Shkodra - Kjo tokë nuk shitet 28-01-2007 329 herë 1144 herë 4.05 MB 04:26 128 kbps
Qerim Sula - Këngë për Gëzim Ostrenin 28-01-2007 371 herë 1231 herë 3.79 MB 04:08 128 kbps
Neset Gradeci - Komandant Teli 28-01-2007 421 herë 1399 herë 4.05 MB 04:25 128 kbps
Naim Abazi - Oj Serbi shtirgë e vjetër 28-01-2007 438 herë 1960 herë 2.90 MB 03:10 128 kbps
Mustafe Tahiri - Kosova Nënë 28-01-2007 294 herë 825 herë 3.64 MB 03:58 128 kbps
Musa Seadini - Abdylselam Emini 28-01-2007 499 herë 674 herë 2.94 MB 03:12 128 kbps
Muhamet Sejdiu - N`drase të vekut 28-01-2007 339 herë 1286 herë 2.30 MB 02:31 128 kbps
Motrat Bunjaku - Vendi i dashur ku une linda 28-01-2007 388 herë 1127 herë 3.28 MB 03:35 128 kbps
Hidajete Miftari - Ty t`ka nëna djal e çikë 28-01-2007 377 herë 1010 herë 5.25 MB 03:49 192 kbps
Hashim Shala - Shpat në dorë 28-01-2007 348 herë 1433 herë 4.17 MB 04:33 128 kbps
Hetemi dhe Selmani - Dëshmorët 28-01-2007 245 herë 1026 herë 2.46 MB 02:41 128 kbps
Hanife Zogaj - Amaneti 28-01-2007 286 herë 704 herë 3.55 MB 03:52 128 kbps
Esad Ruka - Azem ti je gjallë 28-01-2007 299 herë 869 herë 6.08 MB 06:39 128 kbps
Corona - Ç`janë këto dallgë 28-01-2007 383 herë 1049 herë 3.50 MB 03:49 128 kbps
Bib Kosova -Tanë shqiptaren ngriten zanin 28-01-2007 340 herë 1588 herë 4.41 MB 04:49 128 kbps
Augustun Ukaj - S`kam kujtu se del pranvera 28-01-2007 374 herë 2019 herë 5.33 MB 03:53 192 kbps
Arif Vlladi - N`kopshtin tend moj vashe lulet kishin cel 28-01-2007 273 herë 1104 herë 2.30 MB 02:31 128 kbps
Arif Demiri - Këngë për Naser Ademin 28-01-2007 269 herë 2425 herë 4.41 MB 04:49 128 kbps
Zile Krasniqi - Këngë për Jusuf Gervallën 28-01-2007 374 herë 2615 herë 2.64 MB 02:53 128 kbps
Zefe Beka - Threte Prizreni mori Shkodër 28-01-2007 434 herë 4274 herë 5.62 MB 06:08 128 kbps
Valbona Kelmendi - Oj Drenicë djep i trimit 28-01-2007 322 herë 1884 herë 3.57 MB 03:54 128 kbps
Instrumentale 28-01-2007 450 herë 2191 herë 5.27 MB 05:46 128 kbps
Hetemi dhe Selmani - Këngë për dëshmorin Izet Shatri 28-01-2007 281 herë 1528 herë 4.87 MB 05:19 128 kbps
Gezim Ahmeti - Këngë për Aziz Kelmentin 28-01-2007 513 herë 3969 herë 6.76 MB 07:23 128 kbps
Fitore Rusha - Shqiptari të erdhën Trimat 28-01-2007 318 herë 2005 herë 3.42 MB 03:44 128 kbps
Zeqe Kuci - Një brigadë e ka Gjakova 28-01-2007 297 herë 1467 herë 4.40 MB 04:48 128 kbps
Skender Hasi - Po thret Shqipja 28-01-2007 352 herë 1621 herë 3.71 MB 04:03 128 kbps
Liri Lasha - Moj liri, Nuse Kosove 28-01-2007 269 herë 1361 herë 4.27 MB 04:40 128 kbps
Ibrahim Mucaj - Kënga e Haxhi Zekës 28-01-2007 263 herë 1394 herë 5.36 MB 05:51 128 kbps
Halit Gashi - Tahir Sinani 28-01-2007 717 herë 4789 herë 4.05 MB 04:25 128 kbps
Fatmire Breqani - Nusen presin tri kala 28-01-2007 366 herë 2129 herë 4.90 MB 05:21 128 kbps
Fanushe Ahmetaj - Për kosovën m`ka fal Zoti 28-01-2007 351 herë 1866 herë 3.19 MB 03:29 128 kbps
Amanet na i kan lan - Boll mirë e veç pak i vogel 25-12-2006 294 herë 2172 herë 2.14 MB 02:20 128 kbps
Amanet na i kan lan - Besim Ndreca 25-12-2006 343 herë 1784 herë 4.35 MB 04:45 128 kbps
Amanet na i kan lan - M`syn Dushmanin n`Prizren 25-12-2006 296 herë 2212 herë 3.02 MB 03:18 128 kbps
Amanet na i kan lan - Muje Krasniqi e Beqir Gashi 25-12-2006 353 herë 1592 herë 3.64 MB 03:59 128 kbps
Amanet na i kan lan - Kenge per Sali Shabanin 25-12-2006 256 herë 1195 herë 3.30 MB 03:36 128 kbps
Amanet na i kan lan - Krall Nikola 25-12-2006 316 herë 1511 herë 5.94 MB 06:29 128 kbps
Amanet na i kan lan - Kenge per Adem Jasharin 25-12-2006 374 herë 1542 herë 3.10 MB 03:23 128 kbps
Amanet na i kan lan - Bac Bajrami e Shotë Galica 25-12-2006 362 herë 2826 herë 2.25 MB 02:28 128 kbps
Valbona Kelmendi - Oj drenicë djep i trimit 14-07-2006 332 herë 1299 herë 3.97 MB 03:28 160 kbps
Valbona Kelmendi - Kush na e ndali diellin 14-07-2006 466 herë 973 herë 4.49 MB 03:55 160 kbps
Nusret Muçiqi - 3000 vjet me plis të bardh 14-07-2006 423 herë 2328 herë 3.97 MB 03:28 160 kbps
Naim Latifi - Nga drenica vjen haberi.mp3 14-07-2006 367 herë 1489 herë 3.25 MB 03:33 128 kbps
Naim Latifi - Nëna e ushtarit 14-07-2006 357 herë 1779 herë 2.86 MB 03:08 128 kbps
Manjolla Nallbani - Lufton Drenica 14-07-2006 384 herë 1836 herë 3.03 MB 03:18 128 kbps
Lule Bajra - Qofsh me fat Univerzitet 14-07-2006 368 herë 1215 herë 3.59 MB 03:56 128 kbps
Hapuni dyer te gjenetit 14-07-2006 247 herë 739 herë 3.34 MB 03:39 128 kbps
Engjuj Arberor 14-07-2006 249 herë 761 herë 2.09 MB 05:12 56 kbps
Dritqiriri i Naimit 14-07-2006 254 herë 738 herë 1.43 MB 03:34 56 kbps
Hymni i flamurit 14-07-2006 589 herë 3058 herë 1.99 MB 02:11 128 kbps
Arif Vladi - UCK 14-07-2006 463 herë 3313 herë 4.02 MB 04:24 128 kbps

Ndodhitë e fundit

    Na ndiqni në Twitter
    Na ndiqni në Facebook
    Verzioni për Mobil
    © 2004-2018 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio