Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Bardha - Tallava 20-07-2013 177 herë 44 herë 4.68 MB 05:06 128 kbps
Xhide Morina - Tallava 20-07-2013 128 herë 41 herë 5.37 MB 05:52 128 kbps
Endrit Duraku - Tallava 20-07-2013 141 herë 25 herë 6.88 MB 07:31 128 kbps
Genci Thaqi - Tallava 20-07-2013 103 herë 29 herë 7.49 MB 08:11 128 kbps
Ernim Ibrahimi - Tallava 20-07-2013 190 herë 34 herë 5.60 MB 06:07 128 kbps
Vëllezrit Qukovci - Tallava 20-07-2013 218 herë 31 herë 7.29 MB 07:58 128 kbps
Motrat Hajzeri - Tallava 20-07-2013 383 herë 86 herë 4.72 MB 05:10 128 kbps
Meti Maloku - Tallava 20-07-2013 344 herë 82 herë 7.64 MB 08:21 128 kbps
Princ Valentino Corleone - Absolut 25-10-2012 167 herë 142 herë 4.83 MB 03:19 204 kbps
Sabina Dana - Motivi je ti 03-08-2011 183 herë 70 herë 3.68 MB 04:01 128 kbps
Beatrix Ramosaj - E dua beat-in 07-07-2011 171 herë 54 herë 2.86 MB 03:07 128 kbps
Beatrix Ramosaj - Let me love you 06-07-2011 135 herë 49 herë 3.26 MB 03:34 128 kbps
Evi Reci - Dhe jemi të dy 22-06-2011 115 herë 55 herë 3.72 MB 04:04 128 kbps
Ester Hoxha dhe Noizy - Të urrej se të dua 22-06-2011 195 herë 136 herë 3.22 MB 03:31 128 kbps
Potpuri këngësh me yjet - II 04-06-2011 419 herë 136 herë 13.96 MB 15:15 128 kbps
Potpuri këngësh me yjet - I 04-06-2011 358 herë 121 herë 14.02 MB 15:19 128 kbps
Vëllezërit Sejdiu - Moj e mira flokët me kanë 22-03-2011 320 herë 112 herë 2.66 MB 04:39 80 kbps
Njishi - Tetova 12-02-2011 284 herë 60 herë 9.97 MB 04:22 320 kbps
Ergys Estrefi n Illyrian Band - Dance ep Illyrian 23-01-2011 111 herë 15 herë 6.46 MB 03:32 256 kbps
Lyric Master - Darka 23-01-2011 162 herë 79 herë 2.45 MB 02:41 128 kbps
Gëzim Nika - O sa mir që jam shqiptar 10-09-2010 488 herë 338 herë 3.20 MB 03:30 128 kbps
Viki - Dilema 07-07-2010 168 herë 52 herë 2.87 MB 03:08 128 kbps
Xhavit Avdyli - Herë dritë herë terr 07-07-2010 167 herë 38 herë 2.98 MB 03:15 128 kbps
Zina - Bardhë e zi 07-07-2010 140 herë 25 herë 2.99 MB 03:16 128 kbps
Xhema - Gjithmonë 07-07-2010 163 herë 23 herë 3.56 MB 03:53 128 kbps
V.I.R Clan - Loti i dashurisë 07-07-2010 139 herë 25 herë 2.95 MB 03:13 128 kbps
Silva Brahimi - Shijo jetën 07-07-2010 151 herë 25 herë 3.06 MB 03:20 128 kbps
Rita - Mos ma fshij unazën 07-07-2010 188 herë 45 herë 2.80 MB 03:04 128 kbps
Premtimi - Para meje 07-07-2010 124 herë 17 herë 3.33 MB 03:38 128 kbps
Monda - Veq i imi 07-07-2010 161 herë 43 herë 2.77 MB 03:02 128 kbps
Liridona Jaha - Ke ndryshuar 07-07-2010 124 herë 20 herë 2.92 MB 03:11 128 kbps
Keti - Kur zemra ndalet 07-07-2010 142 herë 22 herë 3.06 MB 03:21 128 kbps
Arbnora - Mjaft kam pritur 07-07-2010 133 herë 24 herë 3.15 MB 03:26 128 kbps
Flori - Durt nalt 21-06-2010 228 herë 75 herë 3.73 MB 03:16 160 kbps
Arben feat Flori - Without You 19-06-2010 171 herë 59 herë 4.39 MB 03:50 160 kbps
Kaltrina Molliqaj - Shiu që bjen 25-05-2010 169 herë 45 herë 3.29 MB 03:36 128 kbps
Adelina Ahmeti - I kujtoj une 26-04-2010 188 herë 36 herë 5.80 MB 04:13 192 kbps
Rrufeja ft Fitorja - Ai me ben 17-08-2008 134 herë 619 herë 3.63 MB 03:58 128 kbps
Ardian - Fshij lotet moj nene 17-08-2008 157 herë 874 herë 3.34 MB 03:39 128 kbps
Ylker Baliu - Kujtimet sjan shuar 17-08-2008 140 herë 504 herë 3.14 MB 03:26 128 kbps
Ylker Baliu - Vuaj per ty 17-08-2008 123 herë 794 herë 4.26 MB 04:39 128 kbps
Luan Durmishi - Vetem per nje nate 29-07-2008 136 herë 437 herë 4.57 MB 03:30 182 kbps
Blerim Jakupi - Per Ty 29-07-2008 137 herë 373 herë 3.83 MB 03:26 156 kbps
Shota Baraliu - Nuk di qka don 29-07-2008 151 herë 329 herë 3.67 MB 03:18 156 kbps
San Petro - Ne Plazh 28-07-2008 101 herë 320 herë 4.32 MB 03:09 192 kbps
Crazy Girl - Per nje moment 28-07-2008 144 herë 257 herë 3.00 MB 03:17 128 kbps
Rasim Sopi - Maturant 21-05-2008 144 herë 827 herë 3.72 MB 04:04 128 kbps
Teuta Shabani - Ti nuk dashurohesh 29-03-2008 140 herë 1652 herë 2.69 MB 02:57 128 kbps
Shpresa - Kur ty ste kam 29-03-2008 126 herë 1521 herë 2.95 MB 03:13 128 kbps
Halime Mani - Ty kur nuk te kam 29-03-2008 131 herë 978 herë 3.48 MB 03:48 128 kbps
Arber Elezi - Pse ty te doja 29-03-2008 131 herë 1204 herë 3.08 MB 03:22 128 kbps
Era feat Elvira - Choko Sexy 29-03-2008 125 herë 730 herë 3.57 MB 03:54 128 kbps
Besniku - Mihane 24-01-2008 184 herë 1658 herë 3.26 MB 03:48 120 kbps
Saran Kalaveshi - U hargju dashuria 11-01-2008 115 herë 900 herë 5.37 MB 03:55 192 kbps
Red Spot - Pse te dua 11-01-2008 164 herë 1175 herë 4.35 MB 03:10 192 kbps
Lina - Mke premtu 11-01-2008 113 herë 953 herë 4.69 MB 03:25 192 kbps
Elvana Sadriu - Kthehu prap 11-01-2008 162 herë 1007 herë 4.65 MB 03:23 192 kbps
Linda Drenovci - Digjem 11-01-2008 133 herë 858 herë 3.71 MB 04:03 128 kbps
Mimoza Asllani - Hape zemren time 11-01-2008 131 herë 640 herë 3.03 MB 03:18 128 kbps
Shemi - Kthehem sot e kthehem neser 11-01-2008 142 herë 1027 herë 3.89 MB 04:15 128 kbps
Juled Beqiri - Mundohem te ta fal 11-01-2008 133 herë 2812 herë 3.93 MB 04:18 128 kbps
Korab Jetishi - Xhepi 02-01-2008 169 herë 3800 herë 3.16 MB 03:27 128 kbps
Irena - Flas 02-01-2008 113 herë 633 herë 3.12 MB 03:25 128 kbps
Arbresha Hajdari - Per ty 02-01-2008 136 herë 818 herë 8.03 MB 03:31 320 kbps
Rati - Qeleshja 02-01-2008 139 herë 446 herë 3.43 MB 03:44 128 kbps
Bardhyl Spahija - Napoloni 02-01-2008 178 herë 646 herë 9.68 MB 10:34 128 kbps
Lina - Me ke pas thane 30-12-2007 116 herë 890 herë 3.06 MB 03:20 128 kbps
Agron Miftari - Prej sabahit 30-12-2007 150 herë 582 herë 3.44 MB 03:46 128 kbps
Violeta Demaj - Syte e zi 30-12-2007 193 herë 638 herë 4.73 MB 03:27 192 kbps
Violet Demaj - Ti po shkone 30-12-2007 128 herë 414 herë 3.79 MB 02:45 192 kbps
Ismet Peja - Gazel 30-12-2007 178 herë 917 herë 6.90 MB 05:02 192 kbps
Gentian Gojani - Syzeza 30-12-2007 173 herë 486 herë 4.76 MB 03:28 192 kbps
Mimoza - Cka kam ne zemer 27-12-2007 139 herë 791 herë 2.84 MB 03:06 128 kbps
Luljeta - Oh sa te dua 27-12-2007 147 herë 603 herë 3.68 MB 04:01 128 kbps
Emine - E kam nje halle 27-12-2007 148 herë 704 herë 3.65 MB 03:59 128 kbps
Linda - Bandilli 27-12-2007 118 herë 312 herë 4.88 MB 03:33 192 kbps
Zaim Hasrama - Jalla Shofer 23-12-2007 227 herë 1387 herë 4.41 MB 04:49 128 kbps
Motrat Haziri - Dashuria 23-12-2007 136 herë 830 herë 3.22 MB 03:31 128 kbps
Motrat Haziri - Ah dashni, dashni e rende 23-12-2007 145 herë 824 herë 2.84 MB 03:06 128 kbps
Mirsad Shabani - Rmx Popullore 23-12-2007 152 herë 718 herë 4.06 MB 04:26 128 kbps
Adelina, Fatoni feat Dashi - Te blini 23-12-2007 119 herë 556 herë 2.84 MB 03:06 128 kbps
Vjollca - Nje moment 11-12-2007 147 herë 1314 herë 2.54 MB 02:46 128 kbps
Vjollca - Krejt i kam 11-12-2007 120 herë 1351 herë 3.11 MB 03:24 128 kbps
Vellezerit Abazi - Isha ne vetmi 07-12-2007 274 herë 2877 herë 5.94 MB 04:19 192 kbps
Valbona Ostreni - Mike Mediatike 19-11-2007 124 herë 2806 herë 4.24 MB 03:05 192 kbps
Samanta Karavella - Iluzion 19-11-2007 161 herë 1465 herë 5.30 MB 03:51 192 kbps
Mateus Froko - Pran zemres me ke 19-11-2007 111 herë 636 herë 4.20 MB 03:03 192 kbps
Master Bass 25 - Kam stres 19-11-2007 118 herë 799 herë 4.88 MB 03:33 192 kbps
Joana - Me Mungon 19-11-2007 154 herë 1872 herë 5.13 MB 03:44 192 kbps
Erga Halilaj - Pa Kthim 19-11-2007 194 herë 641 herë 5.48 MB 03:59 192 kbps
Burn - Nuk ja vlen 19-11-2007 114 herë 1301 herë 4.86 MB 03:32 192 kbps
Xhuliana - Dhe sa kohe 19-11-2007 118 herë 434 herë 4.42 MB 03:13 192 kbps
Vitmar Basha - Akoma tona 19-11-2007 101 herë 473 herë 5.24 MB 03:49 192 kbps
Vini - Endrat nuk kan fund 19-11-2007 117 herë 579 herë 5.57 MB 04:03 192 kbps
Valon Shehu - Mi mbyll syte 19-11-2007 139 herë 632 herë 5.82 MB 04:14 192 kbps
Shapsa dhe Big Basta - Erdhi koha 19-11-2007 115 herë 490 herë 4.55 MB 03:19 192 kbps
Lena - Plazhi i kujtimeve 19-11-2007 135 herë 447 herë 4.58 MB 03:20 192 kbps
Jetmir Hyseni - Princesh e Kafeteris 19-11-2007 168 herë 693 herë 4.90 MB 03:34 192 kbps
Grupi 02 90 - Jena 19-11-2007 135 herë 539 herë 4.72 MB 03:26 192 kbps
Eresira Jetes - Energy 19-11-2007 109 herë 313 herë 3.78 MB 02:45 192 kbps
Energy Band - Hajde me mu nji nate 19-11-2007 165 herë 1139 herë 5.23 MB 03:49 192 kbps
Emi Reci - Zjarr i haruar 19-11-2007 115 herë 499 herë 5.42 MB 03:57 192 kbps
Djemt e Detit - Ne Udhekryq 19-11-2007 136 herë 753 herë 6.61 MB 04:49 192 kbps
Ana Cakuli - U sherova 19-11-2007 111 herë 1016 herë 4.53 MB 03:18 192 kbps
Vedat Ademi - Mall qe djeg 30-10-2007 164 herë 922 herë 5.00 MB 03:39 192 kbps
Seldi - Goc Trendi 30-10-2007 220 herë 683 herë 6.17 MB 04:29 192 kbps
Noisi - Vec per ty 30-10-2007 122 herë 612 herë 2.86 MB 03:08 128 kbps
Marsida S dhe Arber A - Hapa dashurie 30-10-2007 107 herë 697 herë 4.47 MB 03:15 192 kbps
Jorida Zaimi - Ti dikur si nje zot 30-10-2007 110 herë 378 herë 5.16 MB 03:45 192 kbps
Hermens - Ndijej 30-10-2007 100 herë 282 herë 6.07 MB 04:25 192 kbps
GilanG dhe B2N - WOW 30-10-2007 105 herë 629 herë 3.38 MB 03:42 128 kbps
Emi Bogdo - E shkuara shkon 30-10-2007 107 herë 496 herë 6.34 MB 04:37 192 kbps
Dorina Muceku - Sdua 30-10-2007 141 herë 348 herë 5.33 MB 03:53 192 kbps
Celbaniks - Dua te dal dhe te kthehem prap 30-10-2007 101 herë 307 herë 5.20 MB 03:47 192 kbps
Blerina Matraku - U tha 30-10-2007 126 herë 475 herë 5.22 MB 03:48 192 kbps
Anjeza Qosa - Dimension 30-10-2007 109 herë 381 herë 3.12 MB 03:25 128 kbps
Ani Cuedari - Ste Ndijej 30-10-2007 121 herë 329 herë 4.97 MB 03:37 192 kbps
Alb Magji - Baby 30-10-2007 187 herë 812 herë 5.38 MB 03:55 192 kbps
Simon Dedvukaj - Ndahet Zemra Ne dy Pjese 30-10-2007 140 herë 389 herë 3.97 MB 04:20 128 kbps
Erkan Kumanova - Ku ti Gjej 30-10-2007 119 herë 288 herë 4.23 MB 04:37 128 kbps
BB Poqi Armadillo - Me mungon 30-10-2007 109 herë 313 herë 4.64 MB 05:04 128 kbps
Anjeza ft Niku - Ti sdite 30-10-2007 132 herë 1515 herë 3.73 MB 04:05 128 kbps
Noli - Me Tremb 26-10-2007 100 herë 109 herë 4.44 MB 03:14 192 kbps
Kino - Kthehu Loti im 26-10-2007 178 herë 212 herë 3.05 MB 03:20 128 kbps
Joana - Zemren Ndeze 26-10-2007 191 herë 1035 herë 2.91 MB 03:11 128 kbps
Nimon Mushkolaj - Varferia 2007 06-08-2007 110 herë 284 herë 4.36 MB 03:11 192 kbps
Danger ft Ab-MC - Sonte jemi bashke 2007 06-08-2007 107 herë 272 herë 5.71 MB 04:10 192 kbps
Anila Lilaj - Te dua ty 2007 06-08-2007 162 herë 698 herë 4.26 MB 04:39 128 kbps
Njomza Kallaba - Ren per mua 2007 06-08-2007 111 herë 244 herë 3.24 MB 03:32 128 kbps
Aurora Halabaku - Harroma Emrin 2007 21-07-2007 133 herë 1662 herë 3.51 MB 03:50 128 kbps
Liridona Sinani - Dua te jesh me mua 2007 21-07-2007 128 herë 754 herë 5.41 MB 05:54 128 kbps
Corona - Dy lot pikojn 2007 27-06-2007 169 herë 626 herë 2.75 MB 03:00 128 kbps
BigToni - Vera 2007 27-06-2007 97 herë 176 herë 3.24 MB 03:32 128 kbps
Ariana - Ku je ti 2007 27-06-2007 116 herë 233 herë 3.19 MB 03:29 128 kbps
Arban dhe Alko Top M - Bukuroshe 2007 27-06-2007 104 herë 234 herë 3.22 MB 03:31 128 kbps
Adrijana - Ti nuk je për mu 2007 27-06-2007 101 herë 244 herë 2.87 MB 03:08 128 kbps
Behare Shala - Ne tren per Perzeren 26-06-2007 409 herë 1556 herë 2.36 MB 02:57 112 kbps
Ariana - Prototip 19-06-2007 109 herë 852 herë 2.79 MB 03:03 128 kbps
Sylvan - S`duhet te jet e veshtire 18-06-2007 96 herë 140 herë 4.38 MB 04:47 128 kbps
Super Nova - S`dua te tjere 18-06-2007 118 herë 189 herë 3.91 MB 04:16 128 kbps
Rona Nishliu - Eja 18-06-2007 122 herë 255 herë 2.75 MB 03:01 128 kbps
Qelbanik - Te pa arsyeshem 18-06-2007 100 herë 127 herë 3.51 MB 03:50 128 kbps
Ngroba - Vetem syt e tu 18-06-2007 108 herë 402 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps
Koha - Kur djalli dashuron nje engjell 18-06-2007 146 herë 359 herë 3.29 MB 03:36 128 kbps
Hana - Endrat nuk ndalen kurr 18-06-2007 110 herë 238 herë 3.12 MB 03:24 128 kbps
Genti - Historia e pingpongut 18-06-2007 107 herë 221 herë 4.51 MB 04:55 128 kbps
Evis Tenko - Kercimi i dashuris 18-06-2007 102 herë 148 herë 3.52 MB 03:51 128 kbps
Evis Mula - Te pres dhe bora bie 18-06-2007 115 herë 219 herë 3.79 MB 04:08 128 kbps
Dynamic Style - Tekanjoze RmX 18-06-2007 113 herë 182 herë 2.58 MB 03:45 96 kbps
Don Enio ft. Enxhi - Limonata 18-06-2007 118 herë 274 herë 2.97 MB 03:14 128 kbps
Burn ft. Big Busta - Restart 18-06-2007 112 herë 257 herë 3.85 MB 04:12 128 kbps
Agim Prodani - Kolazh 08-03-2007 166 herë 2053 herë 4.76 MB 05:12 128 kbps
Sajmir Braho - Dua me shume Shqiperine 07-03-2007 165 herë 1041 herë 3.79 MB 04:09 128 kbps
Qemal Kertusha me vajzat - Kolazh 07-03-2007 167 herë 809 herë 4.26 MB 04:39 128 kbps
Kujtim Prodani - E dua vendin tim 07-03-2007 125 herë 679 herë 4.03 MB 04:24 128 kbps
Aferdita Zonja me djemtë - Kolazh 07-03-2007 158 herë 5775 herë 4.15 MB 04:32 128 kbps
Sajmir Braho - Mire se vjen pranvere 07-03-2007 119 herë 520 herë 3.22 MB 03:31 128 kbps
Kujtim Prodani - Ne jemi tre 07-03-2007 177 herë 562 herë 3.00 MB 03:17 128 kbps
Aleksander Lalo - Kolazh 07-03-2007 166 herë 997 herë 3.39 MB 03:42 128 kbps
Sajmir Braho - Dashuria 07-03-2007 132 herë 648 herë 3.33 MB 03:38 128 kbps
Myfarete Laze - Kolazh 07-03-2007 148 herë 705 herë 5.43 MB 05:56 128 kbps
Kujtim Prodani - Shoket 07-03-2007 113 herë 514 herë 2.96 MB 03:14 128 kbps
Sajmir Braho - Gezimin njerezve t`ua shtojme 07-03-2007 110 herë 376 herë 2.85 MB 03:07 128 kbps
Kujtim Prodani - Kenga e marinarit 07-03-2007 183 herë 707 herë 4.09 MB 04:28 128 kbps
Sajmir Braho - Syt e tu 07-03-2007 138 herë 825 herë 2.05 MB 02:14 128 kbps
Kujtim Prodani - Bardhesi 07-03-2007 120 herë 516 herë 3.04 MB 03:19 128 kbps
Anita Take - Ne mes gushes ke nje pike 07-03-2007 176 herë 957 herë 1.65 MB 01:48 128 kbps
Dr Nono - Si Me Pare 21-02-2007 178 herë 2163 herë 5.09 MB 05:33 128 kbps
Burhan Halili - Haroi 21-02-2007 130 herë 2382 herë 3.62 MB 03:57 128 kbps
Mimoza Paraveli - Haroje 21-02-2007 148 herë 1849 herë 4.01 MB 04:23 128 kbps
Burhan Halili - Kutimet e Jetes 21-02-2007 132 herë 2847 herë 3.36 MB 03:40 128 kbps
Selajdin Beqiri - Halima 21-02-2007 457 herë 1359 herë 2.87 MB 03:08 128 kbps
Hareja - Nuk eshte ashtu 21-02-2007 564 herë 2827 herë 3.51 MB 03:50 128 kbps
Ermal Mamaqi - Let`s love 16-02-2007 154 herë 313 herë 2.46 MB 03:35 96 kbps
Resmije Kida - A e din sa shume t`kam dashtë 28-01-2007 208 herë 1578 herë 5.79 MB 04:27 182 kbps
Zinxhirt - Fuck Serbs 20-01-2007 124 herë 1175 herë 4.89 MB 05:20 128 kbps
Naim Abazi - O hajde hajde 20-01-2007 220 herë 1384 herë 3.31 MB 03:37 128 kbps
Lora - Jena Motra 20-01-2007 151 herë 1217 herë 2.35 MB 02:34 128 kbps
Kthjellu - Ky Ankth 20-01-2007 121 herë 412 herë 3.92 MB 04:17 128 kbps
Kema - Nuk jetoj me ne qytet 20-01-2007 108 herë 376 herë 2.58 MB 02:49 128 kbps
I.R - Ti krejt po i kall 20-01-2007 106 herë 542 herë 4.32 MB panjohur panjohur
Halime Mani - Do te lutem pa pushim 20-01-2007 153 herë 575 herë 3.42 MB 03:44 128 kbps
Grupi Tung - Zemra ne dysh 20-01-2007 125 herë 483 herë 2.75 MB 03:00 128 kbps
F Tim ft Az-M - Krejt i kallem 20-01-2007 109 herë 647 herë 2.07 MB 03:01 96 kbps
Besimi - Per inati tem 20-01-2007 111 herë 655 herë 3.35 MB 03:39 128 kbps
Vet me the te dua 20-01-2007 180 herë 2505 herë 3.72 MB 04:03 128 kbps
Potpuri - Jena Gezu 20-01-2007 152 herë 967 herë 6.23 MB 06:48 128 kbps
Bani & Crazy Girl - Te Dua 20-01-2007 170 herë 1678 herë 3.13 MB 03:25 128 kbps
Valamala - Përallë me tupan 20-01-2007 127 herë 889 herë 2.96 MB 03:14 128 kbps
Tung - Dilema 20-01-2007 96 herë 401 herë 3.51 MB 03:50 128 kbps
Emine Hasimi - Dada eshte e bute 25-12-2006 151 herë 2190 herë 3.58 MB 03:55 128 kbps
Zana Paloja - Kthehu përsëri 25-12-2006 169 herë 1222 herë 3.06 MB 03:21 128 kbps
Teuta Gerbovci - Kodi i zemres 25-12-2006 215 herë 1147 herë 3.62 MB 03:57 128 kbps
Emine Hasimi - Midis Ballit 25-12-2006 134 herë 1150 herë 3.77 MB 04:07 128 kbps
Coast 2 Coast - Bajram Curri 25-12-2006 120 herë 1910 herë 3.74 MB 04:05 128 kbps
Misterioz - Studentja 25-12-2006 126 herë 1145 herë 3.27 MB 03:35 128 kbps
Ekrem Gjata - Shqipetare 25-12-2006 118 herë 1485 herë 3.94 MB 04:18 128 kbps
Valon ft Brahimi - Mos me provoko 25-12-2006 108 herë 924 herë 3.08 MB 03:22 128 kbps
WNC - Se K`si je ti 25-12-2006 128 herë 1489 herë 3.45 MB 03:46 128 kbps
Eliminimi - Luje Qike 25-12-2006 142 herë 1273 herë 3.28 MB 03:35 128 kbps
Prenton Voka - Bombonce 25-12-2006 101 herë 716 herë 3.55 MB 03:53 128 kbps
Nazmije Dashulovci - Per ty rrah ty kjo zemra ime 25-12-2006 112 herë 846 herë 3.74 MB 04:05 128 kbps
Visar Peja - Shoqëria e vjetër 25-12-2006 123 herë 759 herë 3.28 MB 03:35 128 kbps
Prishtina dhe Tini - Dadushe 25-12-2006 133 herë 937 herë 2.81 MB 03:04 128 kbps
Ymer Bajrami - Mos e helmo ti dashurine 25-12-2006 184 herë 1236 herë 3.94 MB 04:18 128 kbps
Irena - Mysafir qëllova 25-12-2006 106 herë 677 herë 3.08 MB 03:22 128 kbps
Visar Peja - Bardh e zi 25-12-2006 127 herë 688 herë 3.47 MB 03:48 128 kbps
Prishtina dhe Tini - Kalle kalle 25-12-2006 146 herë 1216 herë 5.23 MB 05:43 128 kbps
Corona - Potpuri 25-12-2006 248 herë 1547 herë 9.31 MB 10:10 128 kbps
Sejdi Sejdiu - Në këto vende 25-12-2006 105 herë 929 herë 3.06 MB 03:21 128 kbps
Vellezerit Krasniqi - Shoke te dashtun 25-12-2006 167 herë 2585 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Valmir Delija - Qike, Qike 21-12-2006 205 herë 2732 herë 3.44 MB 03:45 128 kbps
Murat Gjoniku - Vallezojme Se Bashku 21-12-2006 219 herë 1706 herë 3.83 MB 04:11 128 kbps
Duo Tropicana - Te Pa Fatet 21-12-2006 118 herë 1163 herë 3.65 MB 03:59 128 kbps
Halil Bilalli - Vajzë e bukur 21-12-2006 203 herë 2167 herë 3.95 MB 04:18 128 kbps
Roy - Femer e Nxeht 20-12-2006 120 herë 307 herë 4.04 MB 04:25 128 kbps
Rona - Shenja 20-12-2006 125 herë 913 herë 3.41 MB 03:44 128 kbps
Mili - Loja mbaroi 20-12-2006 118 herë 264 herë 3.26 MB 03:33 128 kbps
Jani Meda - Vetem nje her 20-12-2006 119 herë 359 herë 3.13 MB 03:25 128 kbps
Besiana Kertusha - Dhe mbetet nje Imazh 20-12-2006 189 herë 297 herë 3.66 MB 04:00 128 kbps
Gjyksi - Shkupi 15-09-2006 123 herë 1779 herë 5.44 MB 03:58 192 kbps
Koktell 05-08-2006 133 herë 2104 herë 3.01 MB 03:17 128 kbps
Alberti - Të du, s`të du 05-08-2006 129 herë 1200 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Buli Gong - Gostivar f**king city 05-08-2006 132 herë 1149 herë 2.99 MB 03:16 128 kbps
Anjeza, Niku dhe 2die4 - Më ngadal 05-08-2006 148 herë 1768 herë 3.44 MB 03:46 128 kbps
Motrat Kryeziu - Nje bahce me portokalle 20-07-2006 223 herë 2273 herë 3.01 MB 03:17 128 kbps
Hysni Klinaku - S`pytka shpirti 20-07-2006 191 herë 1939 herë 4.27 MB 04:39 128 kbps
Xhema - Eh Mori Lulije 11-07-2006 156 herë 2729 herë 3.51 MB 03:50 128 kbps
Nezir Voka - Lumja Nana 11-07-2006 213 herë 2834 herë 3.31 MB 03:37 128 kbps
Liza Vllashi - Shamia E Beqarit 11-07-2006 181 herë 2430 herë 3.36 MB 03:40 128 kbps
Amet Limani - Se Pari Here 11-07-2006 127 herë 2198 herë 3.50 MB 03:50 128 kbps
Amet Limani - Dasma E Nipit Sot Ka Fillu 11-07-2006 209 herë 4213 herë 5.39 MB 05:53 128 kbps

Na ndiqni në Twitter
Na ndiqni në Facebook
Verzioni për Mobil
© 2004-2020 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio