Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Zibixheti 21-12-2006 660 herë 2066 herë 1.09 MB 00:56 163 kbps
Zibixhet 21-12-2006 359 herë 891 herë 1.06 MB 01:10 128 kbps
Urimi me shuam Emocione 21-12-2006 844 herë 2647 herë 1.14 MB 00:59 162 kbps
Studentja 21-12-2006 659 herë 2086 herë 1.37 MB 01:10 164 kbps
Shelibares 21-12-2006 627 herë 1290 herë 3.62 MB 03:07 162 kbps
Sherafedinit 21-12-2006 606 herë 1340 herë 2.74 MB 02:23 161 kbps
Sheqibja 21-12-2006 451 herë 1174 herë 1.93 MB 01:37 166 kbps
Sheqibe 21-12-2006 483 herë 1236 herë 2.75 MB 03:00 128 kbps
Shelibarja 21-12-2006 435 herë 871 herë 3.29 MB 03:36 128 kbps
Sabri Fejzullahu 21-12-2006 595 herë 2368 herë 905.04 KB 00:45 164 kbps
Sa te kam deshte 21-12-2006 418 herë 1294 herë 615.43 KB 00:26 192 kbps
Ramushit 21-12-2006 587 herë 1747 herë 1.46 MB 01:14 165 kbps
Ramush 21-12-2006 454 herë 1216 herë 1.37 MB 01:30 128 kbps
Psheretitje dhe Ulurime 21-12-2006 588 herë 1796 herë 5.44 MB 04:33 167 kbps
PSe u largove 21-12-2006 411 herë 1334 herë 538.74 KB 00:26 169 kbps
Pse me harrove 21-12-2006 366 herë 1361 herë 166.62 KB 00:08 164 kbps
Pse eshte me mire te jesh Grua 21-12-2006 597 herë 2053 herë 899.65 KB 00:46 160 kbps
Pershendetje 21-12-2006 505 herë 1247 herë 849.18 KB 00:42 165 kbps
Per Brikenen 21-12-2006 518 herë 1440 herë 1.73 MB 01:27 166 kbps
Nxensi 21-12-2006 525 herë 1599 herë 776.82 KB 00:39 164 kbps
Menduhije 21-12-2006 461 herë 1019 herë 1.49 MB 01:37 128 kbps
Mednuhija 21-12-2006 385 herë 961 herë 1.72 MB 01:30 160 kbps
Maturanteve 21-12-2006 431 herë 1913 herë 902.58 KB 00:44 167 kbps
Letrat 21-12-2006 495 herë 1579 herë 2.37 MB 01:59 166 kbps
Kushtet e Dajlit 21-12-2006 533 herë 1459 herë 1.05 MB 00:56 157 kbps
Kushetet e Cauces 21-12-2006 562 herë 2389 herë 1.59 MB 01:25 157 kbps
Kuriozitete 21-12-2006 403 herë 1196 herë 1.24 MB 01:03 164 kbps
Kullerka 21-12-2006 485 herë 1434 herë 1.53 MB 01:18 165 kbps
Kulleri 21-12-2006 450 herë 1332 herë 1.50 MB 01:16 165 kbps
Korespondenti nga Tokio 21-12-2006 476 herë 1339 herë 960.22 KB 00:47 165 kbps
Korespondenti nga Parisi 21-12-2006 412 herë 1250 herë 949.27 KB 00:47 165 kbps
Korespondent nga Berlini 21-12-2006 495 herë 1461 herë 1.10 MB 00:56 164 kbps
Korospodenti nga Ankara 21-12-2006 629 herë 1376 herë 1.15 MB 00:57 170 kbps
Historia Jeme 21-12-2006 543 herë 1416 herë 1.68 MB 01:24 167 kbps
Hallet e Sheherlive 21-12-2006 657 herë 1795 herë 3.19 MB 02:19 192 kbps
Hallet e Selakve 21-12-2006 713 herë 2038 herë 3.44 MB 02:30 192 kbps
Gjilfidane 21-12-2006 439 herë 1163 herë 1.80 MB 01:31 165 kbps
Gjilasfija 21-12-2006 532 herë 1277 herë 1.93 MB 01:41 160 kbps
Frajeri Im 21-12-2006 418 herë 1430 herë 922.05 KB 00:46 163 kbps
Djali dhe cauca 21-12-2006 505 herë 1750 herë 4.19 MB 03:03 192 kbps
Dashnorja Jeme 21-12-2006 406 herë 1686 herë 883.93 KB 00:44 165 kbps
Balada e Babit 21-12-2006 517 herë 1759 herë 707.99 KB 00:35 166 kbps
Albanishen Aulandere 21-12-2006 637 herë 1805 herë 2.71 MB 01:11 320 kbps
Albanische Milete 21-12-2006 756 herë 2272 herë 2.15 MB 02:21 128 kbps
A e din i dashur 21-12-2006 518 herë 3198 herë 464.38 KB 00:24 160 kbps

Ndodhitë e fundit

    Na ndiqni në Twitter
    Na ndiqni në Facebook
    Verzioni për Mobil
    © 2004-2018 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio