Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Buka e gurbetit 20-07-2013 1065 herë 272 herë 6.40 MB 03:30 256 kbps
Noizy - Skuadra jonë 05-07-2013 206 herë 51 herë 5.07 MB 03:41 192 kbps
Ngoje Duden 21-04-2013 134 herë 37 herë 3.14 MB 03:25 128 kbps
ZeeroMan Rascom OverLord NiiL-B - E bojna real 03-02-2013 82 herë 31 herë 9.08 MB 04:57 256 kbps
The Mike - Pajtimi gjaqeve 30-01-2013 78 herë 24 herë 4.53 MB 03:18 192 kbps
B-Genius - Pse pushova 30-07-2012 108 herë 47 herë 3.13 MB 03:25 128 kbps
B-K - Dielli pa rreze 03-08-2011 629 herë 442 herë 4.56 MB 04:59 128 kbps
Nde-Rim dhe MonnY - Bojna show 01-07-2011 152 herë 102 herë 6.71 MB 04:53 192 kbps
Noizy - Krejt u pa 02-05-2011 237 herë 189 herë 3.34 MB 03:39 128 kbps
B-Genius - Rrugës tem 02-05-2011 125 herë 85 herë 4.93 MB 05:23 128 kbps
ZeerOman and BiGGi ft DashI - Po folim pa dorza 02-05-2011 88 herë 46 herë 3.10 MB 03:23 128 kbps
B-Genius - Sa shtir 11-04-2011 228 herë 170 herë 3.94 MB panjohur panjohur
Noizy dhe B-Genius - Nëna Loke 01-03-2011 367 herë 308 herë 6.79 MB panjohur panjohur
Noizy - Krejt u pa 10-02-2011 326 herë 216 herë 3.34 MB 03:39 128 kbps
B-Genius - Rrugës tem 06-02-2011 197 herë 176 herë 4.93 MB 05:23 128 kbps
ZeerOman and BiGGi ft D.a.sh.I - Po folim pa dorza 06-02-2011 120 herë 81 herë 3.10 MB 03:23 128 kbps
Monny and. ZeeroMan - Loja 24-01-2011 139 herë 104 herë 3.69 MB panjohur panjohur
GG ArmY - Ku jeni 09-05-2008 261 herë 4140 herë 3.74 MB 04:05 128 kbps
Pse po rrin me ta 18-06-2007 190 herë 496 herë 3.07 MB 03:21 128 kbps
Zeero Man - Skara 19-02-2007 107 herë 1574 herë 3.31 MB 04:08 112 kbps
Jeta jone 19-02-2007 134 herë 2260 herë 5.45 MB 06:48 112 kbps
Ti Zi - Jabuq 19-02-2007 100 herë 1452 herë 3.67 MB 04:35 112 kbps
M`fal 19-02-2007 140 herë 2080 herë 3.37 MB 04:12 112 kbps
Gangester 19-02-2007 145 herë 2645 herë 3.87 MB 04:50 112 kbps
Monny - Vrases 19-02-2007 103 herë 1768 herë 3.67 MB 04:35 112 kbps
Monny - Kurvat 19-02-2007 171 herë 1958 herë 3.36 MB 04:12 112 kbps
Manny - Endrra 19-02-2007 85 herë 1381 herë 2.65 MB 03:19 112 kbps
Izi ft Duda 2007 - Per Inati 27-01-2007 116 herë 1945 herë 3.04 MB 04:25 96 kbps
Wanted 27-01-2007 113 herë 896 herë 5.95 MB 04:20 192 kbps
Vraje 27-01-2007 100 herë 984 herë 6.34 MB 04:37 192 kbps
Skit 27-01-2007 82 herë 498 herë 2.32 MB 01:41 192 kbps
Nje e Kalume 27-01-2007 187 herë 2504 herë 6.24 MB 04:32 192 kbps
Nano 27-01-2007 295 herë 4432 herë 5.79 MB 04:13 192 kbps
Mallkimi 27-01-2007 130 herë 967 herë 5.26 MB 03:50 192 kbps
Ju Dyja, Ne Dy 27-01-2007 109 herë 1341 herë 5.20 MB 03:47 192 kbps
Jeta Jema 27-01-2007 154 herë 1495 herë 6.33 MB 04:36 192 kbps
Djali Jem 27-01-2007 185 herë 1505 herë 6.37 MB 04:38 192 kbps
Aty ku jan OG 27-01-2007 129 herë 2265 herë 3.09 MB 02:15 192 kbps
A po cimi 27-01-2007 180 herë 2377 herë 2.49 MB 01:49 192 kbps

Ndodhitë e fundit

    Na ndiqni në Twitter
    Na ndiqni në Facebook
    Verzioni për Mobil
    © 2004-2017 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio