Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Dy Kosova 05-07-2013 391 herë 175 herë 9.39 MB 04:06 320 kbps
Këngë për Halim Ametaj 13-02-2013 382 herë 79 herë 6.53 MB 04:45 192 kbps
Floku prej teje 31-01-2013 469 herë 128 herë 5.78 MB 04:13 192 kbps
Kodra e Diellit 30-07-2012 565 herë 188 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Moj Shqipni 30-07-2012 725 herë 306 herë 2.89 MB 03:09 128 kbps
Kuvendi i Junikut 30-07-2012 863 herë 306 herë 3.96 MB 04:19 128 kbps
Sa shumë nana u gëzue 30-07-2012 530 herë 188 herë 3.32 MB 03:37 128 kbps
Nuse, mësuse 30-07-2012 478 herë 158 herë 3.93 MB 04:17 128 kbps
Paret, zemër nuk ti dua 30-07-2012 438 herë 142 herë 3.15 MB 03:27 128 kbps
Ah martesa 30-07-2012 405 herë 126 herë 3.12 MB 03:25 128 kbps
A je ti ajo 30-07-2012 421 herë 154 herë 4.81 MB 05:15 128 kbps
Besa besë 30-07-2012 567 herë 181 herë 2.67 MB 03:55 128 kbps
Ëndrra shekullore 30-07-2012 441 herë 136 herë 3.49 MB 03:49 128 kbps
Hidhet valle qame 30-07-2012 427 herë 123 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps
Floku prej teje 30-07-2012 309 herë 94 herë 3.94 MB 04:18 128 kbps
Fustani i nuses 30-07-2012 346 herë 100 herë 4.91 MB 05:22 128 kbps
Kënga ime 30-07-2012 409 herë 101 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps
Sheqerja 25-06-2011 1007 herë 608 herë 3.98 MB 04:21 128 kbps
Mora udhën ka Manastiri 25-01-2011 1226 herë 871 herë 3.04 MB 03:19 128 kbps
Oj Kosovë bukuroshe 25-01-2011 977 herë 616 herë 2.59 MB 03:49 128 kbps
Moj sheqere 25-01-2011 808 herë 444 herë 3.93 MB 04:18 128 kbps
Hajde qik sonte për dark 25-01-2011 888 herë 544 herë 2.55 MB 03:47 128 kbps
Hileqarja 25-01-2011 688 herë 332 herë 2.47 MB 03:42 128 kbps
Këngë për Aziz Kelmendin 25-01-2011 894 herë 452 herë 4.38 MB 04:47 128 kbps
Gurbetin mos lakmoni 25-01-2011 1240 herë 695 herë 2.91 MB 03:10 128 kbps
A thua më pret nëna 13-09-2010 3165 herë 2193 herë 3.66 MB panjohur 128 kbps
Mora udhë kah Manastiri 04-08-2010 1147 herë 793 herë 3.09 MB 03:23 128 kbps
Gresa Behluli - Nëna dhe bija 14-07-2010 1130 herë 974 herë 3.19 MB 03:29 128 kbps
Gresa Behluli - Fjala jote nënë 14-07-2010 918 herë 546 herë 3.19 MB 03:29 128 kbps
Gresa Behluli - Për gëzim në valle 14-07-2010 755 herë 372 herë 2.68 MB 03:56 128 kbps
Hajde jasaman 14-07-2010 750 herë 288 herë 3.41 MB 03:44 128 kbps
Gresa Behluli - Zemrën ma more 14-07-2010 749 herë 302 herë 2.71 MB 03:57 128 kbps
Gresa Behluli - Qat mindil 14-07-2010 680 herë 288 herë 2.81 MB 03:04 128 kbps
Gresa Behluli - Sa të dua 14-07-2010 653 herë 252 herë 2.52 MB 03:45 128 kbps
Gresa Behluli - Vllau jonë i ëmbël 14-07-2010 722 herë 313 herë 2.57 MB 03:48 128 kbps
Gresa Behluli - Kur ti pash sytë me lara 14-07-2010 675 herë 285 herë 1.11 MB 01:13 128 kbps
Gresa Behluli - Po këndon bilbili i pipave 14-07-2010 645 herë 230 herë 2.11 MB 03:19 128 kbps
Gresa Behluli - T`ri e t`reja goj bilbil 14-07-2010 629 herë 231 herë 3.11 MB 03:24 128 kbps
Gresa Behluli - O luni, luni me sevda 14-07-2010 679 herë 263 herë 2.35 MB 03:34 128 kbps
Gresa Behluli - Një flamur në maje të shpisë 14-07-2010 768 herë 397 herë 2.85 MB 03:07 128 kbps
Zemer atdhetare 07-07-2008 1097 herë 5184 herë 1.71 MB 03:44 64 kbps
Prej ni shpati 07-07-2008 1063 herë 3330 herë 1.41 MB 03:05 64 kbps
Nusja e djalit 07-07-2008 974 herë 3668 herë 1.99 MB 04:21 64 kbps
Moj Kosove Ilirike 07-07-2008 949 herë 2468 herë 1.70 MB 03:42 64 kbps
Malli 07-07-2008 886 herë 2917 herë 2.00 MB 04:22 64 kbps
Lumi lumi nana 07-07-2008 883 herë 2291 herë 1.91 MB 04:11 64 kbps
Lulet e shamise 07-07-2008 837 herë 1574 herë 1.69 MB 03:41 64 kbps
Kujt i lutem 07-07-2008 784 herë 1544 herë 1.99 MB 04:20 64 kbps
Hajde zemer 07-07-2008 807 herë 1891 herë 1.79 MB 03:54 64 kbps
Pavaresia 28-03-2008 924 herë 5524 herë 4.58 MB 03:20 192 kbps
Shyhrete Behluli - Ty skam zemer jo me te dhane 23-12-2007 1024 herë 13511 herë 6.53 MB 03:34 256 kbps
Shyhrete Behluli - Pyete zemren tende 23-12-2007 971 herë 7901 herë 5.60 MB 03:03 256 kbps
Shyhrete Behluli - Po te pres, po te pres 23-12-2007 915 herë 7034 herë 6.28 MB 03:26 256 kbps
Shyhrete Behluli - Nja e kam dashte 23-12-2007 816 herë 6208 herë 6.67 MB 03:39 256 kbps
Shyhrete Behluli - Kur ty te takoj 23-12-2007 726 herë 4727 herë 6.11 MB 03:20 256 kbps
Shyhrete Behluli - Ku jemi sot 23-12-2007 675 herë 4067 herë 9.97 MB 05:27 256 kbps
Shyhrete Behluli - Here si mjalt her di pelin 23-12-2007 882 herë 5021 herë 6.13 MB 03:21 256 kbps
Shyhrete Behluli - Hajde hajde o dasmore 23-12-2007 831 herë 4769 herë 7.35 MB 04:01 256 kbps
Shyhrete Behluli - Ah dashni, ah dashni 23-12-2007 845 herë 6316 herë 6.36 MB 03:28 256 kbps
Sa te dua une ty 2007 06-08-2007 745 herë 3762 herë 2.59 MB panjohur panjohur
Sa shyqyr 2007 06-08-2007 711 herë 2315 herë 3.69 MB panjohur panjohur
Pritem nane 2007 06-08-2007 1088 herë 9464 herë 3.60 MB panjohur panjohur
Morra rrugen 2007 06-08-2007 929 herë 3598 herë 3.36 MB panjohur panjohur
Mori lule qe lulzon 2007 06-08-2007 678 herë 2029 herë 3.47 MB panjohur panjohur
Mire se erdhe 2007 06-08-2007 741 herë 2643 herë 3.05 MB panjohur panjohur
Lulet e gurbetit 2007 06-08-2007 1331 herë 7083 herë 3.41 MB panjohur panjohur
Dy t`mira jane dal n`bahqe 2007 06-08-2007 849 herë 1902 herë 2.99 MB panjohur panjohur
Besim Ndreca 2007 06-08-2007 783 herë 1822 herë 4.26 MB panjohur panjohur
Xhamadanin qëndris nëna 15-06-2007 876 herë 4703 herë 2.98 MB 03:15 128 kbps
Shyrete Behluli - Në ditën e betimit 28-01-2007 863 herë 1666 herë 5.12 MB 04:01 178 kbps
Shyrete Behluli - Moj Evropë 28-01-2007 1051 herë 1699 herë 4.01 MB 04:23 128 kbps
Në Tanushe 28-01-2007 1084 herë 2528 herë 3.33 MB 03:39 128 kbps
Sllupçani 28-01-2007 933 herë 1565 herë 5.30 MB 05:47 128 kbps
Sytë e tu 20-07-2006 722 herë 2449 herë 3.26 MB 03:34 128 kbps
Me ty 20-07-2006 704 herë 2314 herë 2.58 MB 03:49 128 kbps
Mos qaj për mua 20-07-2006 809 herë 3135 herë 2.62 MB 03:51 128 kbps
I harrova lotët 20-07-2006 736 herë 6284 herë 3.22 MB 03:31 128 kbps
Hajde Nuse 2006 20-07-2006 823 herë 5567 herë 3.45 MB 03:46 128 kbps
Popullore 20-07-2006 953 herë 2850 herë 3.15 MB 03:27 128 kbps
Më fal o Zot 20-07-2006 866 herë 9597 herë 3.34 MB 03:39 128 kbps
As Prishtinë as Tiranë 20-07-2006 797 herë 4995 herë 2.83 MB 03:05 128 kbps
Feston Kosova 20-07-2006 892 herë 4792 herë 3.53 MB 03:51 128 kbps
Te dua Kosovë 14-07-2006 1201 herë 1165 herë 3.11 MB 03:24 128 kbps
Prishtinës 14-07-2006 964 herë 748 herë 3.05 MB 03:20 128 kbps
Mora Fjalë 14-07-2006 1487 herë 3258 herë 4.62 MB 05:03 128 kbps
Këngë gurbeti 14-07-2006 1085 herë 3799 herë 4.97 MB 04:20 160 kbps
Falma Lotin 14-07-2006 1112 herë 1029 herë 3.59 MB 03:55 128 kbps
S`është e mundur (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 710 herë 1526 herë 1.46 MB 01:35 128 kbps
Pasha ty, pasha veten (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 830 herë 1652 herë 2.74 MB 03:59 128 kbps
O moj sy me lara (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 723 herë 1401 herë 1.71 MB 01:52 128 kbps
Mos ma prish qefin (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 703 herë 1439 herë 3.21 MB 03:30 128 kbps
Luj, luj o llokum (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 923 herë 2123 herë 2.30 MB 03:31 128 kbps
Kush u que (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 711 herë 1350 herë 2.46 MB 03:41 128 kbps
Kur te vish qiko sonte (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 723 herë 1419 herë 2.31 MB 03:31 128 kbps
Kur te pash vajze (Me Remzije, Afrim, Bekim) 14-07-2006 771 herë 1630 herë 1.97 MB 03:09 128 kbps
Popturi me Ganimeten dhe Violeten 2 04-07-2006 810 herë 1805 herë 8.17 MB 07:09 160 kbps
Kur percolla ylberin me Violeten dhe Ganimeten 04-07-2006 772 herë 2116 herë 7.91 MB 06:55 160 kbps
Popturi me Ganimeten dhe Violeten 04-07-2006 840 herë 2027 herë 6.54 MB 07:09 128 kbps

Na ndiqni në Twitter
Na ndiqni në Facebook
Verzioni për Mobil
© 2004-2020 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio