Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Outro 2007 26-10-2007 33 herë 190 herë 1.21 MB 01:20 128 kbps
Vullkano 2007 26-10-2007 55 herë 337 herë 3.35 MB 03:39 128 kbps
Veq perpara 2007 26-10-2007 47 herë 279 herë 3.99 MB 02:54 192 kbps
Jeto 2007 feat Presion 26-10-2007 49 herë 250 herë 3.14 MB 03:26 128 kbps
Na gjithka 2007 26-10-2007 31 herë 154 herë 3.13 MB 03:25 128 kbps
Nje per krejt 2007 feat Braves Hill, Briskilla dhe Slita 26-10-2007 29 herë 241 herë 4.42 MB 04:50 128 kbps
Nalt 2007 feat Sacrifice dhe Tribun 26-10-2007 64 herë 223 herë 5.27 MB 03:50 192 kbps
Terri 2007 26-10-2007 69 herë 157 herë 2.16 MB 02:21 128 kbps
Me Kapuq 2007 feat AlboHolics (Diss Baba-Records) 26-10-2007 31 herë 312 herë 3.90 MB 04:16 128 kbps
Kyqy 2007 feat F-Tim dhe Buja 26-10-2007 29 herë 241 herë 3.40 MB 03:43 128 kbps
Boten rrotullon 2007 26-10-2007 75 herë 252 herë 2.14 MB 02:20 128 kbps
Boom - Boom 2007 26-10-2007 41 herë 281 herë 3.43 MB 03:45 128 kbps
Fitore e garantume 2007 feat VEB, Dredha, Slita dhe Orssy 26-10-2007 33 herë 196 herë 5.92 MB 06:28 128 kbps
Blody 2007 26-10-2007 38 herë 111 herë 3.10 MB 03:23 128 kbps
Real 2007 26-10-2007 45 herë 97 herë 2.34 MB 02:33 128 kbps
Boni zhurm 26-10-2007 44 herë 145 herë 3.40 MB 03:43 128 kbps
Explodojm feat F-Tim dhe Triolla 26-10-2007 48 herë 128 herë 3.76 MB 04:07 128 kbps
1 Drejtimi 26-10-2007 49 herë 107 herë 3.49 MB 03:49 128 kbps
Ju permledhum feat VZ 2007 26-10-2007 30 herë 141 herë 3.29 MB 03:35 128 kbps
Hapni Gojat 2007 26-10-2007 34 herë 134 herë 3.90 MB 04:16 128 kbps
Ktu u rita 2007 26-10-2007 81 herë 149 herë 1.93 MB 02:07 128 kbps
Po shko 2007 26-10-2007 51 herë 120 herë 3.24 MB 03:33 128 kbps
1 Dit 2007 26-10-2007 64 herë 174 herë 2.08 MB 02:16 128 kbps
Intro 2007 26-10-2007 33 herë 100 herë 5.73 MB panjohur panjohur

Na ndiqni në Twitter
Na ndiqni në Facebook
Verzioni për Mobil
© 2004-2020 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio