Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Lyrical Son and KAOS - Sa mirë me kon unë - Uzi Remix 23-05-2013 249 herë 112 herë 4.24 MB 03:05 192 kbps
Lav da dhe Dr.Mic TDS - T.I.M.E 10-09-2012 277 herë 119 herë 5.79 MB 03:20 242 kbps
S.C.R.E.a.M 10-09-2012 188 herë 58 herë 5.36 MB 03:00 249 kbps
Lav da dhe Lyrical Son - Për inati, po me qef 10-09-2012 172 herë 70 herë 6.75 MB 03:50 246 kbps
Lav da - My Bitch 10-09-2012 164 herë 41 herë 5.40 MB 03:11 237 kbps
Intro - Explicit 10-09-2012 145 herë 32 herë 3.57 MB 02:16 220 kbps
2 po 2 - Hip-Hop me klase 10-09-2012 213 herë 69 herë 6.26 MB 03:46 233 kbps
Lumi B Kaos - Fuck em 10-09-2012 112 herë 55 herë 6.24 MB 03:53 225 kbps
Fejkera 10-09-2012 100 herë 51 herë 3.60 MB 02:11 230 kbps
Lyrical Son, Vig Poppa Kaos - Estrada 10-09-2012 134 herë 51 herë 7.45 MB 04:11 249 kbps
Donald slum duck - Outro 10-09-2012 111 herë 31 herë 721.99 KB 00:39 152 kbps
Ergenr - Da green 10-09-2012 90 herë 34 herë 4.61 MB 02:44 236 kbps
Lyrical Son and Keepman - Bad Boi 10-09-2012 93 herë 46 herë 5.55 MB 03:49 203 kbps
Singullar - B.M.W. Plako 10-09-2012 145 herë 85 herë 4.46 MB 02:59 209 kbps
7 Saraqi - Ayea 10-09-2012 126 herë 62 herë 5.01 MB 03:06 226 kbps
Cok guzel 08-09-2012 238 herë 281 herë 5.74 MB 03:14 247 kbps
Intro - Air Force 1 08-09-2012 92 herë 32 herë 1.95 MB 02:08 128 kbps
SingullaR BloodyChuck - Big baller 09-08-2012 187 herë 85 herë 3.55 MB 03:53 128 kbps
Rozana Radi - Jabadabadu 01-08-2012 140 herë 102 herë 3.42 MB panjohur panjohur
Lyrical Son dhe Dr.Mic - Hustla 03-08-2011 448 herë 264 herë 5.45 MB 03:58 192 kbps
Lyrical Son - Lui Lui 03-08-2011 387 herë 214 herë 5.18 MB 03:46 192 kbps
Dj Flow - Boni zhurmë 26-06-2011 293 herë 213 herë 4.67 MB panjohur panjohur
SingullaR - Bring it on 21-06-2011 191 herë 97 herë 4.82 MB 03:31 192 kbps
Lyrical Son dhe Fuga - Do u 15-03-2011 444 herë 289 herë 4.86 MB 05:18 128 kbps
Lyrical Son - Yes sir 09-08-2010 413 herë 371 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Lavda - Rollin 09-08-2010 237 herë 167 herë 3.07 MB 03:21 128 kbps
Dr Mic - Lyrical Warfare 09-08-2010 265 herë 402 herë 3.82 MB 04:10 128 kbps
Caspo - Shumë classy 09-08-2010 266 herë 201 herë 1.76 MB 04:16 58 kbps
Poem 09-08-2010 238 herë 338 herë 2.74 MB 02:59 128 kbps
Patikat e mia 09-08-2010 310 herë 256 herë 3.60 MB 03:56 128 kbps
Not u - Uncensored 09-08-2010 239 herë 170 herë 3.25 MB 03:33 128 kbps
Not u 09-08-2010 182 herë 119 herë 3.28 MB 03:35 128 kbps
Lej flleshat 09-08-2010 333 herë 752 herë 3.33 MB 03:38 128 kbps
Aha, aha 09-08-2010 240 herë 153 herë 3.92 MB 04:17 128 kbps
5sta hustla 09-08-2010 194 herë 122 herë 2.42 MB 02:39 128 kbps
Lyrical Son ft Noga - Souljah 09-08-2010 196 herë 256 herë 4.96 MB 03:41 188 kbps
Lil Samee, Gentz, Dr. Mic, Lav`da, Kastro Zizo and Dj Flow - M.F 09-08-2010 248 herë 294 herë 7.44 MB 04:04 256 kbps

Na ndiqni në Twitter
Na ndiqni në Facebook
Verzioni për Mobil
© 2004-2020 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio