Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Aziz Murati - Napoloni - Live
Dëgjuar 182 - Shkarkuar 49
12-07-13 / 4.66 MB / 320 kbps CBR
Aziz Murati - Moj xhane - Live
Dëgjuar 201 - Shkarkuar 53
12-07-13 / 5.09 MB / 320 kbps CBR
Aziz Murati - Ku ke rrushe - Live
Dëgjuar 178 - Shkarkuar 79
12-07-13 / 4.82 MB / 320 kbps CBR
Aziz Murati - Karajfili i vogël - Live
Dëgjuar 217 - Shkarkuar 78
12-07-13 / 5.72 MB / 320 kbps CBR
Aziz Murati - Kalle kalle malin - Live
Dëgjuar 284 - Shkarkuar 80
12-07-13 / 3.66 MB / 320 kbps CBR
Aziz Murati - Hajde shoto mashallah - Live
Dëgjuar 276 - Shkarkuar 84
12-07-13 / 6.29 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Zemra ime sa të don
Dëgjuar 205 - Shkarkuar 59
12-07-13 / 6.46 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Sa gëzim
Dëgjuar 117 - Shkarkuar 53
12-07-13 / 7.00 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Rrushi
Dëgjuar 121 - Shkarkuar 48
12-07-13 / 6.34 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Nuk do të lejoj
Dëgjuar 97 - Shkarkuar 52
12-07-13 / 8.80 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Kalle vellau jonë
Dëgjuar 117 - Shkarkuar 43
12-07-13 / 6.78 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Kalle i zoti i shtëpisë
Dëgjuar 99 - Shkarkuar 45
12-07-13 / 5.88 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Hajde knojme me defa
Dëgjuar 139 - Shkarkuar 59
12-07-13 / 6.14 MB / 320 kbps CBR
Loreta Kacka - Lori - Lendita dhe Lulja - Fjalë, fjalë
Dëgjuar 125 - Shkarkuar 55
12-07-13 / 8.37 MB / 320 kbps CBR
Blero - Maria - Një moment
Dëgjuar 218 - Shkarkuar 66
12-07-13 / 3.17 MB / 128 kbps CBR

Na ndiqni në Twitter
Na ndiqni në Facebook
Verzioni për Mobil
© 2004-2020 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio